Crítica: Sr. Bohigues, l’eminència humana – Teatre Goya

Crítica: Sr. Bohigues, l'eminència humana - Teatre Goya

Millors monòlegs Barcelona

L’Eduard Biosca Riera es posa, de nou, en la pell del Sr. Bohigues per parlar-nos de la vida, del món, de la gent… de tot una mica. A l’escenari, la seva cadira d’or i ell, vestit de cambrer, amb el seu uniforme amb armilla negra i camisa blanca i un drap que penja de la butxaca.

Sr. Bohigues, l’eminència humana és el nou show de comèdia d’Eduard Biosca

Puja a l’escenari després de venir de treballar al seu bar i comença a parlar-nos del teatre, dels actors, de la vida… i va repassant temes que passen pels animals, els dinosaures, el rei, els seus clients, la cervesa… toca totes les tecles i ho fa amb molt bon humor i el seu riure característic. El públic, a platea, respon amb riallades i aplaudiments.

El monòleg del Sr. Bohigues, de gairebé una hora i trenta minuts, no té cap interrupció… bé, sí, un moment per fer una cervesa… i en tot aquest temps, el Sr. Bohigues ens analitza tots els temes que li van passant pel cap, un rere l’altre… fins que el taxista que l’ha portat fins allà el ve a recollir.

L’eminència humana és un monòleg còmic… per als amants del tipus d’humor que fa el Sr. Bohigues, un humor molt característic fet per un personatge molt característic que l’Eduard Biosca sap interpretar molt bé. Si us agradava el Sr. Bohigues en petites dosis, us agradarà el monòleg i riureu molt.

  • El millor de l’obra: alguns dels comentaris del monòleg són punyents, directes, i plens de sornegueria. Només per aquests comentaris, val la pena el monòleg. El personatge està molt ben construït. Els seguidors del Sr. Bohigues ho gaudiran molt.
  • El pitjor de l’obra: s’obren molts temes, però tots es deixen començats, sense continuació ni final. El monòleg salta de tema en tema sense deixar res tancat.

COMPRAR ENTRADES

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *