El teatre al Cruïlla XXS: una programació per a tothom!

El teatre al Cruïlla XXS: una programació per a tothom!

El Festival Cruïlla XXS es reiventa. Per un costat, a causa de la pandèmia… però per l’altre, perquè en edicions anteriors, els seus organitzadors ja havien provat d’introduir-hi altres formats i van veure que això tenia èxit. Enguany han ampliat l’oferta.

Malgrat les limitacions que la COVID-19 està imposant al món de les arts escèniques, el Festival Cruïlla XXS ha volgut que fossin part important de la programació. I hi haurà programació per a tothom.

Els espectacles del Cruïlla XXS

  • Espectacles familiars com Addaura, Què Bèstia (amb Tortell Poltrona que torna a Barcelona després de 10 anys), Circ Pistolet, Veus que no veus de la Cia Pepa Plana, Pep Bou amb Experiències, Guillem Albà amb Marabunta… i la col·laboració amb el festival Petits Camaleons de l’Auditori de Sant Cugat.
  • També es podrà tornar a veure Les dones sàvies i Barbes de Balena, dos muntatges que van obtenir molt èxit en les seves temporades al Teatre Maldà, i que ara podem tornar a gaudir.
  • La Fura dels Baus presenta dos espectacles: NN Nova Normalitat… i un espectacle sorpresa… per saber-ne més, caldrà anar a veure’l.
  • En l’apartat de dansa, dos espectacles ben diferents: Miquel Barceló amb Korps, Barcelona Flamenco Ballet, i Brodas Bros amb Around the World. Tres estils ben diferents per a un públic ben diferent.
  • A l’apartat musical hi trobem Des-Esperada, un muntatge de les Impuxibles sobre el darrer disc de Clara Peya, del que en va fer un únic concert. Un bon moment per gaudir de la seva música. Ariadna Peya i Marc Soler donaran cos a la música de Clara Peya.  Aupa Quartest i Pep Plaza són altres opcions per triar.

El teatre al Cruïlla XXS: una programació per a tothom!

Per als que volen veure més teatre, hi ha més opcions: Animal Religion amb Fang, Flotados de David Moreno i Cristina Calleja, Divinas amb Enchanté, La volta al món amb 80 ties… muntatges de caire molt variat que van des del monòleg al cabaret passant pel circ, les acrobàcies, l’escultura…

Cruïlla XXS és un festival que creix amb pas ferm. Un festival que escolta els seus seguidors i, a partir d’aquesta escolta activa, amplia la seva programació.

Cruïlla XXS és el festival que ens farà sortir de casa, del confinament, i tornar a gaudir dels espais oberts, dels teatres, dels concerts, del ball… de compartir experiències úniques!!!

Aquí podeu consultar la programació del Cruïlla XXS per dies.


El teatre al Cruïlla XXS: una programació per a tothom!

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *