Ja coneixem el nou musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix: El Dia de la Marmota

Ja coneixem el nou musical d'Àngel Llàcer i Manu Guix: El Dia de la Marmota

La comèdia musical El Dia de la Marmota és el nou musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix que s’estrenarà al Teatre Coliseum de Barcelona aquest desembre del 2024. Basada en la pel·lícula homònima de 1993, aquesta nova producció promet captivar el públic amb la seva història encantadora i música vibrants, just a temps per les festes de Nadal. Les entrades estaran disponibles a mitjans de juny a la web oficial del Grup Balaña.

Àngel Llàcer i Manu Guix presenten El Dia de la Marmota

La direcció d’aquest nou espectacle està a càrrec d’Àngel Llàcer i Manu Guix, un duo artístic conegut per les seves exitoses col·laboracions en el món dels musicals.

Amb la producció executiva de Jordi Sellas i Nostromo Live, «El Dia de la Marmota» serà la seva cinquena creació conjunta, sumant-se a èxits anteriors com «La Jaula de las Locas«, «La Tienda de los Horrores«, «Cantando bajo la lluvia» i «The Producers«. Aquests espectacles han aconseguit atraure més d’un milió d’espectadors en els últims sis anys.

Una de les novetats destacades d’aquesta producció és que El Dia de la Marmota es presenta com el primer musical traduït a una llengua no anglesa. Gràcies a una nova línia de suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que impulsa la producció de musicals de gran format en català, aquesta obra arriba adaptada al públic local.

Història icònica amb música de Tim Minchin

El musical compta amb la música i les lletres del còmic i lletrista australià Tim Minchin, conegut pel seu treball en el mundialment aclamat musical «Matilda». El guió ha estat elaborat per Danny Rubin, basant-se en la seva pròpia història original que va donar lloc a la pel·lícula de 1993, protagonitzada per Bill Murray i Andie MacDowell. Aquesta pel·lícula s’ha convertit en una icona cultural i forma part del Registre Nacional de Cinema dels Estats Units.

Ja coneixem el nou musical d'Àngel Llàcer i Manu Guix: El Dia de la Marmota

De Londres i Broadway a Barcelona

El musical El Dia de la Marmota va debutar a Londres l’estiu del 2016, al «The Old Vic», convertint-se en la producció més taquillera de la història d’aquest teatre. Posteriorment, es va estrenar al August Wilson Theatre de Broadway el 17 d’abril de 2017, on va rebre aclamació de crítica i públic.

La trama segueix Phil Connors, un presentador del temps d’una cadena de televisió de Pittsburgh, que queda atrapat en un bucle temporal, revivint el mateix dia una vegada i una altra. Aquest enrevessat escenari ofereix moments hilarants i commovedors, amb grans números musicals que prometen mantenir el públic entretingut i emocionat.

Amb la seva estrena al desembre, El Dia de la Marmota serà un dels esdeveniments culturals més esperats de la temporada a Barcelona. No ens ho perdrem! 🙂

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *