LIFE PRIMAVERA, el Festival Life Victoria amplia la seva programació

LIFE PRIMAVERA, el Festival Life Victoria amplia la seva programació

El Festival Life Victoria amplia la seva programació amb Primavera Life. A la tardor, el Festival es dedica als professionals. Ara, a la primavera vol donar veu a la gent que comença, que s’està preparant.

Per a la Fundació Victoria de los Ángeles la formació és primordial. Per això es va crear la Beca Victoria de los Ángeles a l’ESMUC, una beca que permet accedir a joves cantants a una formació específica de molta qualitat. En un moment on les institucions no sembla que estiguin massa bolcades en fomentar-ho, la inversió privada dóna l’empenta necessària per continuar amb les tasques de formació.

De la mateixa manera que Victoria de los Ángeles va poder estudiar gràcies a uns mecenes, avui també hi ha inversors que també fan aquest paper.

Primavera Life, el festival Life durant la primavera

El Primavera Life es centra en la part formativa. Els espais on es podran gaudir dels concerts són l’ESMUC, el Recinte Modernista de sant Pau, la Universitat de Barcelona (seu de la Fundació) i l’Hotel Terra Ona. Enguany també es farà un concert a la Fundació Pau Casals.

La majoria d’activitats seran gratuïtes. Les classes magistrals estaran obertes a què el públic hi vagi d’oient, que també és una manera d’aprendre dels grans mestres.

El Festival començarà el dia 22 de març a la Fundació Pau Casals. El dia 2 d’abril els participants de la primera masterclass faran un concert al Paraninf de la Universitat de Barcelona.

El dia 23 d’abril es farà un concert al Recinte Modernista de Sant Pau, que combinarà música i pintura, amb la col·laboració de Catalònia Fundació Creativa i la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist. Un concert que és la demostració del poder terapèutic de la música. El dia 8 de maig, concert al Recinte Modernista de Sant Pau, amb Sylvia Schwartz i Simon Lepper. El dia 10 de maig, els participants de la segona materclass clouran el festival.

A més, seguint l’esperit dels concerts de lied, a l’Hotel Terra hi haurà tres concerts (16 d’abril, 23 d’abril i 30 d’abril) que no tenen ni programa. Els concerts de lied eren plens d’improvisació. En aquests tres concerts es vol recuperar aquest esperit.

La Fundació Victoria de los Ángeles es supera a si mateixa. El darrer Festival Life Victoria ja va ser un esclat de música que va omplir tota la tardor… ara, a més, ens omplirà la primavera.

 

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *