Melody Gardot ens refresca a Les Nits de Barcelona

Melody Gardot ens refresca a Les Nits de Barcelona
Fotògraf: José Irún

Agenda concerts Barcelona 2023

El passat dimecres va arribar a Les Nits de Barcelona Melody Gardot, compositora i cantant de jazz amb una història de resiliència personal que no et deixa indiferent. Just entrant als jardins del Palau ens vam trobar amb dues immenses poncelles que ens donaven la benvinguda i ens convidaven a seguir el nostre camí fins al Village, un espai gastronòmic idíl·lic per omplir l’estómac abans del concert.

Poc després de les deu de la nit i amb una xafogor que augmentava segons passaven els minuts va començar el concert amb un sorprenent inici on, acompanyats d’una magnífica percussió, dos berimbaus van aparèixer deixant clar que aquell concert tindria un aire brasiler.

Melody Gardot magníficament acompanyada

No en teníem prou amb la veu de Melody Gardot que va arribar acompanyada de quatre grans músics. Al piano ens vam trobar a Philippe Power, músic amb el qual està traient «Entre eux deux», i que ens va delectar amb una de les noves cançons únicament instrumental que podrem trobar a «Entre eux deux» fent, exclusivament per a la gira, un duet amb el bateria/percussionista Jorge Bezerra, guanyador d’un Grammy. En el contrabaix Christopher Thomas i per acabar Irwin Hall, el geni dels instruments de vent.

El bon ambient que et fa sentir com a casa

El bon rotllo entre els músics, les bromes constants de Melody Gardot i la forma de fer participar el públic en diverses cançons ens van fer sentir com fóssim a casa envoltades d’amigues. Tot i la incomoditat per la calor, la mida de les cadires no ajudava, no podíem treure els ulls de l’escenari per no deixar passar cap detall com quan Melody va aixafar un mosquit en el piano de cua i va mostrar-nos el seu trofeu amb un gran somriure.

Es va acabar el concert amb el públic dempeus aplaudint i ens vam acomiadar d’aquests preciosos jardins amb les poncelles, que ja eren flors luminescents, tancant aquesta gran velada.

Consulta la programació de Les Nits de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *