Crítica: You say tomato de Joan Yago – Teatre Condal

Crítica: You say tomato de Joan Yago - Teatre Condal

Els dilluns fan mandra, si fa fred, encara més i costa molt sortir, sobretot al vespre, però, els del mes de febrer venen a animar-nos aquest hivern gèlid al qual no estem acostumats; al Teatre Condal podem veure la comèdia You say tomato, plena de vida, d’amargor i realitat i, sobretot, molt d’humor.

You say tomato de Joan Yago al Teatre Condal

Aquesta aclamada obra torna a la cartellera barcelonina i la podeu veure els dilluns 6, 13 i 20 de febrer al Teatre Condal. Escrita pel dramaturg Joan Yago (De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda?) fundador de La Calòrica i dirigida per Joan Maria Segura.

You say tomato és una obra amb tocs agredolços, que ens parla dels somnis, de les expectatives i del pas dels anys. I de la frustració de no haver-los complet. És una obra versemblant i divertida en la qual ens podem sentir identificats en qualsevol dels dos protagonistes; potser en uns aspectes més amb ell i en d’altres més amb ella, això ja dependrà de cadascú i dels seus somnis.

La Rosor i el Santi són una parella que treballen junts, com a músics, i fa anys que fan el mateix i es plantegen -igual que ho hem fet la majoria en algun moment de la nostra vida- si allò és el que volen continuar fent i si encara té sentit la seva història d’amor.

Destaquem l’enorme feina actoral que fan Anna Moliner i Joan Negrié i la meravellosa química que es crea entre ells dos durant els 70 minuts que dura la peça.

Hem rigut, hem patit, ens hem emocionat, i ens ha passat el temps volant gràcies a l’energia constant que desprenen els dos protagonistes i el ritme àgil i vital del guió de You say tomato.

Us la recomanem moltíssim, és més, us diríem que heu de convertir algun d’aquests dilluns en un divendres de festa, anant al Condal a passar una estona amb la Rosor i el Santi. Qui ha dit que els dilluns no són emocionants?


  • El que més m’ha agradat: ells dos, són brutals.
  • El que menys m’ha agradat: identificar-me amb la frustració davant dels somnis trencats.

Crítica: You say tomato de Joan Yago - Teatre Condal

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *