Torna el Festival Mússol: solidaritat i música de casa nostra

Torna el Festival Mússol: solidaritat i música de casa nostra

El 16 de juny es va presentar la 2ª edició del Festival Mússol, un festival benèfic que fa honor al seu nom – “Mússol” uneix “música” i “solidària” – recaptant diners per a la investigació del càncer infantil. El festival tindrà lloc el dilluns 6 de setembre a la Sala Barts de Barcelona, i reunirà alguns dels noms més destacats del panorama musical català.

La 2a edició del Festival Mússol arriba amb una cartellera estel·lar

El Mússol Concert uneix per segon any consecutiu música i solidaritat en un concert benèfic de dues hores que promet tant varietat com qualitat.

El proper 6 de setembre, la Sala Barts de Barcelona acollirà una cartellera d’artistes locals del més alt nivell, entre els quals hi trobem noms com

  • Núria Graham
  • Meritxell Neddermann
  • Queralt Lahoz
  • Sr. Chen
  • El niño de la Hipoteca
  • Sr Wilson
  • Alex Dee
  • Sabana

El Festival Mússol, a més, introdueix un format innovador i únic, en el qual cada artista presentarà 3 o 4 dels seus millors temes acompanyats d’una backing band formada per músics professionals de l’ESMUC i del Taller de Músics, entre d’altres. El raper i artista lleidatà Yung Rajola s’encarregarà de la presentació.

Tant els artistes com el format asseguren un emocionant concert on tot tipus d’estils musicals uniran forces per assolir un objectiu admirable. S’espera així repetir l’èxit de l’any passat, amb entrades esgotades i beneficis que van anar destinats a Sant Joan de Déu.

Festival Mússol i la Casa dels Xuklis, junts per combatre el càncer infantil

Tots els beneficis d’aquesta segona edició aniran destinats altre cop a la investigació del càncer infantil, i més concretament a La Casa dels Xuklis, una llar d’acollida temporal per a les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.

El Festival Mússol col·labora doncs amb la campanya “RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer” creada per la Casa, que al seu torn és un projecte de l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). La Casa dels Xuklis busca sensibilitzar la realitat dels nens malalts de càncer tot “xuklant” el mal rotllo a través, en aquest cas, de la música.

Un festival jove, però en creixement

El Festival Mússol és una iniciativa jove en tots els sentits, ja que està impulsada per gent jove i dinàmica amb molt de talent, com el seu director de 19 anys, Arnau Grabolosa. No obstant això, el Mússol compta ja amb l’ajut de grans empreses com Moritz, Icat, Cases de la Música, Sala Barts, o Cooncert entre d’altres, que fan preveure un futur prometedor per aquesta jove proposta. El festival també està associat a l’ARC, l’Associació de Representants i Mànagers de Catalunya.

A part dels beneficis obtinguts per les entrades, el festival accepta donatius a través d’un compte on tothom que ho desitgi pot col·laborar amb la causa. El Mússol disposa a més de gran quantitat de productes de merchandising que es poden obtenir tant a la web com al concert.

Gaudeix de la millor música del país de la manera més solidària!


Torna el Festival Mússol: solidaritat i música de casa nostra

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *