A Barcelona hi ha un nou ballet: el Ballet de Barcelona

A Barcelona hi ha un nou ballet: el Ballet de Barcelona

A Barcelona hi ha un nou ballet: el Ballet de Barcelona. La seva presentació s’ha fet a l’Onyric. 14 ballarins de 7 nacionalitats s’han ajuntat per crear una nova formació de ballet. Una empresa que aplaudim.

Per a la presentació, es va fer un espectacle on cadascun dels ballarins va poder ballar un solo i mostrar el seu talent. També es van agrupar en duos i trios, i  hi va haver coreografies grupals.

¡El Ballet de Barcelona ha arribat!

L’ocell blau, La Bella Dorment, El Corsari, El llac del cignes (La Mort del cigne) van omplir la primera part. I allà ja vàrem poder veure que els ballarins han estat triats amb cura i atenció. La segona part van ballar Together, una coreografia que va que tots els ballarins apareguessin en escena alhora.

El disseny de vestuari va ser molt encertat. Un vestuari que ens recordava els grans ballets clàssics per a la primera part, amb grans tutús, faldilles de gasa, o jaquetes de príncep de conte de fades. La segona part va mostrar un vestuari més modern, que era molt més adequat per a la coreografia i la música. El vídeo introductori ens va mostrar els 30 assajos que han fet fins arribar a la seva presentació.

Anxhelo Bagigi, Clara del Cerro San Ildefenso, Eliazabeth Anne Calder Cohen, Anna Ishii, Chase Johnsey, Reo Morikawa, Carraig New,Stanislava Prinčeková, Clara Plà Ferrer, Giuliana Restivo, Julia Roca Muxinach, Lisa-Marie Vervoort, Victoria Aletta, sota la direcció de Chase Johnsey, ens van mostrar que el ballet té futur, que faran molt més i que ens sorprendran.

Ara que la companyia ja està en marxa, cal que trobin un escenari molt més gran per ballar. L’Onyric, amb moltíssima generositat, els va obrir les portes però és un escenari que es queda petit per al ballet, que necessita espais molt més amplis per poder lluir amb tota la seva força.

Estarem atents al Ballet de Barcelona i esperem amb ganes la seva propera proposta.

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *