Espai Nacarii a Barcelona: el caviar català més gourmet

Espai Nacarii a Barcelona: el caviar català més gourmet

Hem estat a l’Espai Nacarii gaudint d’una de les experiències d’afterwork que proposen ara que s’acosten les festes nadalenques, les trobades i els dinars d’empresa de sempre, que podem transformar en quelcom d’original i ple de glamur.

Espai Nacarii, ideal per un afterwork diferent

Al carrer Borí i Fontestà de Barcelona, trobem la botiga Nacarii, que no és només una botiga. És un espai petit, íntim i curiós on pots comprar i provar el caviar més nostre que tenim, fet a la Vall d’Aran.

Pots apropar-t’hi a xafardejar els productes que tenen, pots gaudir d’un tast en companyia, o sola, o pots entrar-hi a comprar una targeta-regal, per algú molt especial.

A més a més, tenen un saló al primer pis en el que es poden organitzar esdeveniments de molts tipus; una degustació amb amics, un aperitiu d’empresa, un dinar fred de Nadal… FES T’HO COM VULGUIS PERÒ ET RECOMANEM QUE PROVIS EL CAVIAR NACARII i si et deixes aconsellar et confessaran una divertida forma de menjar-te aquesta delícia del mar, sense cap mena de cobert (shhhhht, és un secret). No marxeu sense tastar l’esturió fumat!

Les experiències gastronòmiques que ofereixen a l’Espai Nacarii van des dels 17 euros per persona, així que n’hi ha per totes les butxaques.

El caviar de la Vall d’Aran ara a Barcelona

Espai Nacarii ofereix una gamma completa dels productes de Caviar Nacarii: des de les seves tres variants, Tradició, Selecció i Premium, fins als diferents lloms d’esturió fumat. A més, per enriquir l’experiència, hi ha una àmplia gamma de productes gourmet com conserves, foies, plats fumats i una selecció excel·lent de vins, vodques, caves i xampanyes per a comprar i degustar.

La planta baixa està dedicada a la venda i a la degustació, mentre que la planta de dalt està reservada per a esdeveniments de grups i tastets. A més, disposa d’un saló confortable per a l’ús privat dels clients.

Caviar Nacarii neix del treball d’un equip d’artesans i biòlegs que elaboren un caviar exquisit seguint el mètode tradicional dels mestres iranians. Amb una estratègia productiva enfocada a assegurar la màxima qualitat, combina a la perfecció la saviesa artesanal amb l’adhesió estricta a les normatives europees de seguretat alimentària.

Aquest compromís és el que dia rere dia valoren els paladars més exigents, considerant aquesta marca de caviar com una de les més exclusives produïdes a Europa. Aquí et deixem la seva carta perquè coneguis millor els seus productes.

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *