Exposició DIGITAL IMPACT al Disseny Hub de Barcelona

DIGITAL IMPACT AL DISSENY HUB BARCELONA

Digital Impact és una proposta disruptiva i diferent que uneix art i tecnologia digital per convidar-nos a viure una experiència que es mou entre el món físic i el virtual. La pregunta que ens fem és: on és el límit entre els dos mons? La línia és tan tènue que gairebé desapareix.

Visitem l’exposició Digital Impact 

Pantalles, núvols de dades, hologrames, intel·ligència artificial… formen part de la nostra quotidianitat de tal manera que de forma natural s’han incorporat a l’art, una de les expressions humanes que ens representa com a societat. Com diu el programa: “Aprenem cada dia a existir en tots dos mons. L’element digital és un mirall d’allò que som”.

Així doncs, s’ha produït un canvi de paradigma per portar-nos a una nova manera d’entendre l’art, amb realitats immersives, llums estroboscòpiques, moviment, colors, formes asimètriques, tècniques híbrides, connectivitat humans-màquines, noves sensacions i infinites possibilitats creatives a explorar. Perquè DIGITAL IMPACT  “és un espai on fruir, omplir els ulls, sentir, connectar i ser profundament humans”.

L’exposició consta d’un circuit sense un ordre establert que mostra les diferents propostes d’artistes de renom internacional com Lowkeymoves, Josue Ibáñez, Universal Everything, Field.IO, Random International, Refik Anadol, Quayola, Six N. Five and Someform, Domestic Data Streamers, Brendan Dawes, FutureDeLuxe, State, Joêlle Snaith, Alba G. Corral, Antoni Arola.

En resum, DIGITAL IMPACT és una exposició d’art digital del tot recomanable fins i tot per anar en família perquè és molt possible que per als nens i nenes ja no existeixen fronteres entre món físic i virtual.

Comprar entrades

Lluïsa Guàrdia

Filòloga per la UAB i activista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ... Màster en Gestió Cultural. (UOC-UdG). Col·legiada pel Col·legi per Periodistes (per exercici professional), membre de l'Associació de Protocol i Relacions Institucionals, sòcia del Cercle de Cultura i membre del Consell de Públics del TresC (al 2023) M'encanta llegir i escriure o, per descomptat, anar al teatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *