Tants Nadals és l’espectacle més esperat del Festival de Nadal

Tants Nadals és l'espectacle més esperat del Festival de Nadal

El divendres 17 de desembre va tenir lloc a la Plaça Catalunya la preestrena de l’espectacle Tants Nadals. Una peça audiovisual acompanyada amb música en directe a l’ocasió del Festival de Nadal que ja s’ha pogut i es pot veure a la mateixa plaça des del 18 de desembre fins al 30 de gener.

Una programació cultural pel Festival de Nadal

En el marc del Festival de Nadal, esdeveniment amb una durada de 13 dies –des del 18 fins al 30 de desembre-, s’han programat més de 20 projectes culturals de diferents disciplines artístiques, i més de 100 activitats culturals que portaran a l’escenari un total de 120 artistes. Coordinades sota el comissariat artístic Oriol Martí Sambola per segon any, d’entre les activitats comprenen des d’espectacles musicals i cinematogràfics, arts de carrer i arts plàstiques.

Els dos epicentres del Festival són Plaça Catalunya i Plaça Universitat, escenari on s’instal·la Bon(s) Nadal(s), una proposta inèdita i interactiva en la qual es reescriuen contes a través de la participació dels ciutadans i veïns. El Festival ofereix una àmplia i variada programació cultural dirigides a un ampli públic: tallers i activitats familiars durant matins, tardes i vespres.

A més de portar 100 concerts gratuïts als diferents districtes de la ciutat de Barcelona amb Sons de Nadal. Amb la col·laboració de Primavera Labels, Sónar, Cruïlla, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, el Taller de Músics i el Conservatori del Liceu.

Tants Nadals és l'espectacle més esperat del Festival de Nadal

Tants Nadals: una projecció audiovisual amb música en directe

Tants Nadals és l’espectacle estrella més esperat del Festival de Nadal 2021. Es tracta d’un projecte creat per la cineasta Núria G. Lorang amb música del grup Seward que acull Plaça Catalunya, decorada per l’arquitecte i escenògraf Juli Sanjuan Palm per l’ocasió. Cada vespre a les 19 h i 21 h es farà un visionat de la proposta cinematogràfica que fa un recorregut en el temps dels Nadals viscuts a Barcelona entre els anys 1929 i 1989. Sent definida la proposta com:

Un mirall analògic, musical, domèstic i cinematogràfic de la nostra ciutat entre els anys 1929 i 1989.

Seran 30 minuts de repàs col·lectiu de la memòria de Barcelona plena d’il·lusió i amor, on no faltarà la música en directa tocada pels intèrprets del Conservatori Superior del Liceu i pel grup barceloní Seward.

Aquí tens tota la programació del Festival de Nadal


 

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *