In Risus: el primer festival d’humor aterra a Barcelona

In Risus: el primer festival d'humor aterra a Barcelona

Fins a un total de 12 sales i teatres de Barcelona acolliran a més de 30 espectacles d’humor a l’ocasió de la primera edició In Risus, el primer festival d’humor en l’àmbit estatal que tindrà lloc a Barcelona des del 16 al 20 de març del 2022. 

A dia 30 de novembre, el director del festival Pau Gil juntament amb l’actor Txabi Franquesa, el director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial Edgar Garcia i el delegat de Drets Culturals Dani Granados, acompanyats i presentats per Victor Parrado, s’han reunit al Teatre Apolo per explicar-nos tots els detalls.

In Risus serà el primer festival més gran de comèdia de l’Estat

El Festival In Risus, que s’alça com una proposta inèdita per les seves dimensions i objectius, ha estat impulsat per la col·laboració del Festival Cruïlla amb el MPC Management. Consolidant-se d’aquesta manera un nou sector cultural que fa uns anys que s’està professionalitzant i, a paraules de Dani Granados, no tenia encara un gran espai de trobada.

El que busquem és complir les expectatives del públic i les expectatives dels artistes. Ser referents a l’Estat, a Europa.

Així és com Pau Gil ha presentat l’esperat Festival d’humor, una iniciativa ambiciosa que pretén potenciar el riure a Barcelona i convertir-la en ciutat pionera en cultura, per més endavant portar espectacles i artistes d’arreu del món. 

Més de 70 humoristes i 30 espectacles durant 5 dies

La primera edició del Festival compta amb un total de 12 sales -Teatre Apolo, Sala Barts, Teatre Victòria, Jove Teatre Regina, Teatre Aquitània, Teatre Borràs, El Bosque, Sala Apolo, Teatre del Raval on es potenciarà la comèdia en català, Teatre Goya, el Llantiol i el Palau Sant Jordi- que acolliran més d’una trentena d’espectacles. I amb una programació dirigida a un ampli públic, incloent-hi 2 espectacles infantils, que pot créixer encara més.

Barcelona es convertirà per 5 dies en la ciutat on s’hi concentraran més de 70 humoristes, d’entre els quals apareixen els reconeguts noms com Berto Romero, Ana Morgade, Pablo Ibarburu i Valeria Ros entre d’altres. Tal i com Gil ha constatat:

Volem ser la ciutat del món amb més riures per càpita.

Ja et pots comprar les entrades pel Festival In Risus

Les entrades, ja a la venda des del dia 30 de novembre a partir de les 20.00 h, poden comprar-se a través de la pàgina web del mateix Festival inrisus.com. Amb l’excepció de l’espectacle La vida moderna, previst per exhibir-se al Palau Sant Jordi i amb la participació d’Ignatius Farray, el qual encara no està confirmat.

Amb diferents abonaments i packs amb descomptes, cada entrada també comptarà amb l’opció de col·laborar amb Open Arms fent una donació de 2 €.


In Risus: el primer festival d'humor aterra a Barcelona

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *