Crítica: No more Shakespeare

Nuestra opinión

Nota: 10 sobre 10

Al Teatre La Gleva hem gaudit d’una conferència, obra de teatre, divertimento… o de tot plegat de la mà de Ramon Simó i de Joan Alavedra.

No more Shakespeare fa un repàs de la figura d’aquest autor… o autors… o autora… o qui sigui que fos en Shakespeare. En Ramon Simó i en Joan Alavedra ens fan una explicació detallada d’aquesta figura que ha influit en el món del teatre des de fa segles.

La conferència, dividida en capítols, ens parla de Shakespeare i de tot el que va arribar a influir i en tots els que va arribar a influir, fins i tot, aquells que renegaven d’ell. Al final, tots, per una raó o una altra, acabaven sota la seva influència.

També ens parlen del teatre, de l’ús i abús que se n’ha fet de Shakespeare, d’uns muntatges que es permeten fer de tot amb els textos, de la veneració absoluta per un autor que, com tots, té textos millors i textos no tan «millors» (encara que algú pensi que això és un sacrilegi), de la devoció per Shakespeare, que en alguns casos, arriba a una devoció gairebé religiosa…

Amb molta sornegueria, molt d’humor, i amb música en directe, en Ramon Simó i en Joan Alavedra ens parlen de manera planera però amb molta intel·ligència i molta cura, i saben crear molta complicitat amb el públic assistent.

No more Shakespeare ha estat només quatre dies en escena. La veritat… és una conferència, obra de teatre, divertimento… que hauria d’estar més dies a la cartellera. Encara que fos un dia a la setmana. Es un muntatge que mereix arribar a moltíssima gent.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *