El Nadal arriba al Teatre Cúpula Arenas

El Nadal arriba al Teatre Cúpula Arenas

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona ofereix una programació especial per a les festes de Nadal. Entre els espectacles destacats es troben el musical d’Oliver Twist de la mà de Coco Comín o els concerts de bandes tributs a The Beatles, David Bowie, Queen, ABBA i Elvis. A Espectáculos BCN et descobrim la programació del Teatre Cúpula Arenas per aquestes festes nadalenques.

Programació del Teatre Cúpula Arenes per aquest Nadal 2023

Aquí et deixem tota la programació del Nadal que podràs veure en aquest espai cultural.

OLIVER TWIST, el musical de l’Escola Coco Comín

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona presenta una adaptació especial de «OLIVER TWIST», basada en la novel·la de Charles Dickens. L’estrena serà el dissabte 16 de desembre a les 12:30 hores, i l’espectacle es podrà gaudir fins al 7 de gener. Amb 11 actors en escena, música en directe i una experiència immersiva per a tota la família.

EL BINGO MUSICAL

Una experiència participativa de bingo musical presentada per David Moreno i Versión Imposible. Aquesta activitat tindrà lloc els dies 23, 25 i 26 de desembre, oferint música en directe, jocs, concursos i més de 100 premis per al públic.

Tributs musicals

Dins la programació del Teatre Cúpula Arenas pel nadal ens trobem amb una sèrie de 8 tributs musicals que abracen diverses èpoques i estils. Des de Beatles, Queen, Elvis Presley fins a homenatges al rock català i a grans icones com David Bowie i Frank Sinatra. Les representacions es duran a terme en diverses dates fins a principis de gener, oferint als espectadors una experiència única amb interpretacions que captiven i transporten a èpoques inoblidables. Aquí et deixem la programació dels concerts:

  • Divendres 15 de desembre, 21:00 hores: RUC’N’ROLL, un homenatge als clàssics del rock català,
  • Dissabte 16 de desembre: la banda Abbey Road presentant THE BEATLES SHOW, un espectacle exclusiu 100% Beatles que combina tecnologia i l’essència del quartet de Liverpool. A més, estrenaran en directe la nova cançó dels Beatles, «Now and Then».
  • Dijous 21 de desembre, 21:00 hores: THE MAN WHO SOLD THE WORLD, una banda tribut al camaleònic David Bowie, oferint un repertori eclèctic i rendint homenatge a la capacitat única del músic britànic per emocionar i provocar emocions.
  • Divendres 29 de desembre, 21:30 hores: QUEEN FOREVER, considerat com el millor Queen després de Queen. El grup mallorquí interpreta amb entusiasme el repertori de Freddie Mercury, captivant els espectadors amb una posada en escena reminiscent del Live ad Wembley de 1986.
  • Diumenge 31 de desembre, 22:30 hores: ABBA THE NEW EXPERIENCE acomiadarà el 2023 amb una festa carregada d’energia i ritme a La Cúpula. Amb un espectacle visual i emocionant, aquesta banda tribut a Abba promet una experiència única per acabar l’any.
  • Dia de Reis (6 de gener, 20:00 hores): El Rei, GREG MILLER, reconegut com el millor imitador d’Elvis Presley, oferirà un espectacle ple dels clàssics d’Elvis acompanyat del grup de rock Elvis Tribute Band (ETB) i un imponent vestuari.

Espectacles al Teatre Cúpula Arenas

L’humorista Toni Moog torna amb «NAVIDAD CON TONI MOOG», una comèdia que reflecteix l’essència nadalenca. A més, l’artista infantil Lulí Pampín oferirà un espectacle carregat de música i diversió el dijous 4 de gener a les 17:00 hores.

Aquesta temporada festiva oferirà una varietat d’espectacles per a tota la família, combinant música, comèdia i diversió en un entorn màgic que captura l’esperit nadalenc. No et perdis la programació del Teatre Cúpula Arenas i gaudeix de les festes com mai 🙂

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *