Descobreix la nova temporada de La Perla 2016/2016

La Perla29 va presentar la seva propera temporada a la Biblioteca de Catalunya, la seu que tenen des de fa ja 10 anys. Una presentació que va ser una festa, amb la presència de gairebé tots els actors de la temporada que, saltant al buit i sense xarxa en alguns casos, van llegir textos de les obres que representaran sense haver tingut massa temps per donar-hi una petita ullada.

Les produccions de La Perla 29 que NO pots perdre’t

Obrirà la temporada T.R.A.U. un espectacle d’objectes de Guillem Albà, que ha donat la volta al món i ara torna al born per fer-nos gaudir d’un teatre ple de poesia.

Tothom ho sap serà un espectacle amb poemes, textos i cançons de Leonard Cohen que delectarà els amants d’aquest gran artista i farà que molta gent, que encara no el coneix (encara que no sembli que no pot ser), s’enamori del seu geni.

De novembre a desembre, la cia. La Perla29 ens ataca amb el primer text de Wajdi Mouawad: Un obús al cor. Un monòleg on la mort hi serà present, el dolor, la família, els pares, i on retrobarem molts noms que ja he conegut en altres obres seves.

Fora de la Biblioteca de Catalunya, El Petit Príncep, que també ha voltat la Seca i la Meca, s’aturarà a la Sala Barts. Un musical que ha recollit molts èxits i que ha atret públic de totes les edats.

Al gener, L’hostalera de Goldoni ens portarà el somriure a la boca, amb la seva gràcia i bon humor. Un text clàssic que omplirà el teatre d’aires italians.

Boscos, és el segon text de Wajdi Mouawad que La Perla29 posarà en escena. Un text on les dones tenen un paper molt important. Les dones i la història. Una història recent que encara té les ferides obertes.

Per tancar la temporada, Bodas de Sangre. Un García Lorca representat, portat al cinema, adaptat moltíssimes vegades… La Perla29 ens acosta el text amb moviments d’actors que aniran canviant de personatge. Serà una nova mirada a un text que ja és més que un clàssic.

I per allà enmig de la temporada, en Pau Riba i en Sisa presentaran encara no saben ben bé què, però que durà per títol… bé, tampoc no ho saben… però cantaran, o potser no… dialogaran… Sota la direcció d’Oriol Broggi, quan es deixen dirigir, aportaran el seu granet de sorra àcrata i galàctic a aquesta temporada.

La Perla29, com sempre, no decep. Presenta una temporada impecable i, només pel tast que ens en van fer, ja vàrem poder comprovar que la qualitat serà altíssima. Com sempre.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *