Break Free, un tribut a Queen al Palau de la Música el 22 de maig

Break Free, un tribut a Queen al Palau de la Música el 22 de maig

Reviu la música de Queen el 22 de maig de la mà del millor grup de tribut a Europa: Break Free.

Queen és un dels «grans» de la història de la música moderna, un símbol d’inconformisme per a molts de nosaltres i un dels grups musicals amb més fans del món. Un lloc del tot merescut per la qualitat de les seves peces, la potent veu del seu cantant i la capacitat d’experimentar amb ritmes i instruments que mai deixa de sorprendre’ns. L’excel·lent resultat, però, dels seus àlbums és fruit del treball conjunt de tots els membres de la banda.

La banda tribut Break Free arriba a Barcelona

Hi ha algú que no conegui Queen? Que no hagi entonat cançons tan famoses com Radio Gaga, Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, Don’t Stop Me Now, Sombody to Love o tantes altres? Aquestes són només un exemple perquè la llista és llarguíssima.

També són molts els grups que han volgut reproduir els èxits de Queen i la veu del seu carismàtic líder, Freddie Mercury, però pocs ho han aconseguit amb tant d’èxit com Break Free, una de les millors bandes tribut d’Europa, que té com a objectiu oferir-nos una experiència emocionant que recreï amb el màxim de fidelitat els concerts del llegendari grup musical. Per aconseguir-ho, estudien amb detall la representació de la imatge i el so amb un excel·lent resultat que ens transporta als anys daurats de Queen.

La companyia, que es va formar al Veneto italià, ha actuat davant milers d’espectadors per retre homenatge a la llegendària banda britànica. El 2016 va fer un gira per Itàlia i Alemanya amb Long Live the Queen, un espectacle que combinava el rock amb la música clàssica.

Ara tenim la sort de poder gaudir d’un dels seus potents concerts el proper 22 de maig al Palau de la Música, un espai reservat només per a les grans figures de la música. Amb Break Free no només reviurem i vibrarem al ritme de les cançons de Queen sinó també de l’esperit inconformista que els va caracteritzar. Van ser un grup avançat a la seva època i molts anys després de la seva dissolució i de la mort de Mercury encara ho són.

Els espectacles de Break Free combinen música, coreografia i efectes musicals a imitació dels tours com The Magic Tour, Live Aid o Live at Wembley on el públic i Queen vibraven a l’uníson, com un tot. No només els escoltarem sinó que gràcies a Break Free, sentirem la màgia que transmet la seva música com si Freddie Mercury i la banda de rock fossin encara amb nosaltres.

Giuseppe Malinconico, considerat pels crítics com el millor Freddie Mercury, disposa d’una potent veu i és capaç d’imitar dalt de l’escenari el personalíssim estil del líder de Queen així com els seus extravagants moviments i l’icònic vestuari, però sobretot el carisma que el feia únic.

Com en la banda original, l’èxit de l’espectacle no seria possible sense l’acompanyament de grans músics com Paolo Barbieri (guitarra), Kim Marino (bateria) i Sebastiano Zanotto (baix) que amb els seus instruments recreen el so i l’energia de Queen i ens retornen a una època passada però que sempre serà present mentre hi hagi grups com Break Free. Gràcies!

No t’adormis o et quedaràs sense entrada. Ens trobem el dia 22 de maig al Palau de la Música.


Break Free, un tribut a Queen al Palau de la Música el 22 de maig

Lluïsa Guàrdia Filòloga per la UAB i activista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ... Màster en Gestió Cultural. (UOC-UdG). Col·legiada pel Col·legi per Periodistes (per exercici professional), membre de l'Associació de Protocol i Relacions Institucionals, sòcia del Cercle de Cultura i membre del Consell de Públics del TresC (al 2023) M'encanta llegir i escriure o, per descomptat, anar al teatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *