Ciudades Magníficas: redescobreix les nostres ciutats de la mà de San Miguel

Ciudades Magníficas: redescobreix les nostres ciutats de la mà de San Miguel

La iniciativa Ciudades Magníficas de Cervezas San Miguel presenta l’inici de la seva segona edició. Avui, a EspectáculosBCN et descobrim tots els detalls de la edició d’aquest any 2022. Tindrà lloc del 2 de maig al 30 de juny a totes les ciutats que formen part de la iniciativa. No t’ho perdis!

Barcelona, una de les Ciudades Magníficas

Ciudades Magníficas: redescobreix les nostres ciutats de la mà de San Miguel

La iniciativa de Ciudades Magníficas va sorgir el passat any 2021. L’empresa de Cervezas San Miguel vol que, després de dos anys de pandèmia, sense poder gaudir plenament de tot el que ofereixen les ciutats espanyoles, tornem a trobar-nos amb tot allò que ens fa estimar i admirar les nostres ciutats.

Amb la pandèmia i l’acceleració amb la que vivim últimament —especialment a les ciutats— San Miguel ens convida a redescobrir els carrers i les atraccions pròpies de la nostra ciutat. Ens anima a tornar a fer de turistes a la nostra ciutat sense oblidar que aquest és el nostre lloc i que som part de tot allò que la fa especial.

Comerç i restauració, unides per retrobar-nos

Una de les idees principals d’aquesta iniciativa és traslladar l’actitut positiva de San Miguel per a poder redescubrir la restauració i els comerços que tenim a les nostres ciutats. La seva intenció es reconectar la gent amb les seves ciutats. Que les persones visitin tots els punts característics de la ciutat amb l’ajuda de San Miguel.

Premis amb San Miguel

Per a que els ciutadans no tinguin cap excusa, s’ha creat una plataforma on els consumidors de cerveses San Miguel podran optar a premis i recompenses. Només caldrà demanar a un bar o comprar a un supermercat una cervesa Magna, una de les cerveses més especials de San Miguel. Si anem a la seva web, podrem introduir el pincode que trobarem al coll de l’ampolla o bé al rodal. La pàgina web ens dirà, a l’instant, si som o no guanyadors d’una de les seves recompenses.

La cervesa Magna és una lager contemporània. És perfercta per acompanyar plats de verdures, especialment si tenen un toc de tomàquet. Malgrat això, no deixis de tastar-la amb qualsevol tapa que et vingui de gust. Té un aroma molt equil·librat, ja que està feta amb fruites blanques i malt torrat.

Entre les recompenses es troben vals per a obtenir productes a supermercats i altres comerços. També, i amb la intenció de reconnectar amb les ciutats, podrem bescanviar els premis per entrades a events del grup Balaña, que també participa en aquesta iniciativa. Altres de les opcions son experiències gastronòmiques o entrades per als diferents concerts del cicle Secreto a Voces, entre d’altres moltes coses.

Ciudades Magníficas: redescobreix les nostres ciutats de la mà de San Miguel

Molt més que «només» ciutats

Amb Ciudades Magníficas, Cervezas San Miguel vol potenciar també el talent local. Per això, Ciudades Magníficas és molt més que la ciutat en si. És també gastronomia, moda, cultura, esport, i música. És a dir, tot allò que fan les persones de la ciutat que també la fan magnífica.

La campanya ha comptat amb la presència de l’actor Barceloní Bruno Oro, qui ha protagonitzat l’spot publicitari de Cervezas San Miguel. Un abanderat de la ciutat de Barcelona com és ell, no podia faltar a l’hora de convèncer a tothom de que és una Ciudad Magnífica.

Les altres Ciudades Magníficas

Ciudades Magníficas: redescobreix les nostres ciutats de la mà de San Miguel

Però Barcelona, defensada per Bruno Oro, Jordi Cruz, Fran López i Susana Aragón no és l’única Ciudad Magnífica. Les Ciudades Magníficas formen tot un grup de ciutats precioses d’Espanya. Entre aquestes trobem Lleida, Bilbao, Pamplona, Burgos i Palma.

A més a més, també formen part d’aquest grup la costanera Màlaga, que ha vingut a defensar el xef José Carlos García i Donosti que, com no podia ser d’altra manera, ha defensat el xef Martín Berasategui. Ambdós han convençut a tothom de com de magnífiques son les seves dues ciutats.

Gastronomia, cultura i cervesa. Es necessita res més? Anima’t a reconnectar amb la teva ciutat després d’aquests dos anys de pandèmia i gaudeix-la com feia molt de temps que no ho feies. Aprofita tots els avantatges que t’ofereix San Miguel i surt a passejar pels carrers de Barcelona de nou amb Ciudades Magníficas.


 

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *