Arriba el musical Forever Young al Teatre Poliorama

Arriba el musical Forever Young al Teatre Poliorama

Musicals a Barcelona

El Teatre Poliorama estrenarà el 16 de març una producció del Tricicle anomenada Forever Young. Es tracta d’un musical còmic que es podrà veure des del 16 de març fins al 29 de maig, i així ho han explicat els directors de l’obra Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans.

El Tricicle es torna a reunir pel musical Forever Young

Després d’11 anys separats, el Tricicle s’ha tornat a unir per aquesta producció musical que arriba al Teatre Poliorama. No és la primera vegada que s’estrena el musical, sinó que ja va veure la seva estrena el 2011 al Teatre Gran Via de Madrid. Fent una gira de 2 anys recorrent tot Espanya acumulant quasi 500 funcions i més de 200 mil espectadors.

La producció musical compta amb el cant i la interpretació de 6 joves actors, Mercè Martínez, Marc Pujol, Llorenç González, Irene Jódar, Rai Borrell i Marc García Rami, qui interpreten persones de la 3a edat internades en un asil i una infermera que s’ocuparà de fer-los cantar cançons infantils. Ells, antics rockers i cantants, recordaran la seva joventut a través de hits musicals.

És un guió adaptat de l’obra original d’Erik Gedeon, la qual va ser vista a Oslo pel Tricicle en una de les seves gires i van comprar els drets. Doncs es tracta d’un musical de petit format que emfatitza la gestualitat còmica acompanyada per música sense orquestra. El que fa que, com ha afirmat Carles Sans, el virtuosisme de la peça recaigui sobre la qualitat interpretativa i el feedback de la posada en escena. Són cantants que estan actuant, ha dit Paco Mir.

Un espectacle que canta a la vida amb els hits més rockers

No woman no cry, Smells Like Teen Spirit, Let it be… són algunes de les múltiples cançons que es cantaran a l’escenari. Clàssics de la dècada dels 70-80 que aniran acompanyats de la guitarra, el clarinet, el violí, el piano i la percussió en diferents escenes. A més, hi ha 2 medleys on apareixen múltiples cançons fragmentades, que es converteix en el moment estel·lar de la producció.

Es tracta de recordar totes les cançons viscudes amb un missatge final sobre l’envelliment i el viure el moment, evocant al tòpic Carpe Diem. Encara que sigui en un geriàtric, com ha afirmat Joan Gràcia és un cant a la vida que la rememora a partir de clàssics que han marcat història tant la personal dels personatges com la musical mundial.


Arriba el musical Forever Young al Teatre Poliorama

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *