Real Self, aterra a Barcelona després de l’estrena a Argentina el 2022

Descubre Real Self Barcelona, la experiencia inmersiva más original

Real Self és, sense cap mena de dubte, una experiència immersiva que redefineix els límits de l’art i l’entreteniment. Aquesta vivència captivadora es va estrenar a Buenos Aires el maig de 2022 i ara ha arribat a Barcelona. Ofereix una perspectiva única i provocadora que deixa una empremta en cada participant.

Real Self a Barcelona fins el 30 de novembre

Fins el 30 de novembre, l’espai Inmersa, ubicat al districte 22@ de Barcelona, acull aquest espectacle artístic, tecnològic i de redescobriment personal i grupal. Una de les característiques més notables d’aquesta experiència és la incertesa i l’anonimat. Els i les assistents es veuen obligats a deixar les seves pertinences a l’entrada, augmentant la sensació d’immersió. Això fa que l’experiència sigui més autèntica i captivadora.

Real Self, una experiència immersiva personal i col·lectiva anònima

Set de la tarda, arribo de les primeres i em poso a la cua. Ens rep el que suposem que són un grup d’actors i actrius amb màscares i vestits de blanc. En poca estona, un centenar de persones omplen l’avantsala. No sabem què ens espera, ni què passarà avui en aquesta nau ubicada al Poblenou. La incertesa creix. Coneixem només el títol: Real Self. Ens fan deixar les bosses i els abrics en una capsa, ens donen les primeres instruccions que, ja d’entrada, inquieten i sorprenen. I passem a l’acció.

Sense revelar el que ocorre dins la sala (que es queda dins la sala), per aquells i aquelles que estiguin pensant anar-hi només direm que durant una hora i quinze minuts els i les participants vam ser partícips d’una mena d’experiment que barreja veu en off, música i projeccions en 360 graus i que es troba a cavall entre el teatre, la teràpia i la introspecció sense arribar a aprofundir ni crear traumes, no patiu.

Destaca la manera en què utilitza els espais unipersonals i grupals i com juga a incomodar i fer-nos sortir de la zona de confort. Aquest treball individual trenca esquemes i és una part integral de l’experiència que sorprèn des del primer moment. És una oportunitat d’explorar emocions i sensacions que poden ser inesperades i profundes

I si t’agraden les expos, aquí tens un repàs de les millors exposicions de Barcelona.

Una oportunitat per a persones obertes de ment

Real Self està destinat a aquells que estan disposats a obrir les seves ments i abraçar la innovació artística, per a aquelles persones que busquen una experiència diferent, una oportunitat d’escoltar-se a si mateixos i explorar noves formes d’expressió. És una invitació a deixar de banda les expectatives i submergir-se en una realitat alternativa.

  • El que més m’ha agradat: L’enfocament innovador d’aquesta experiència i la seva habilitat per sorprendre i provocar emocions autèntiques.
  • El que menys m’ha agradat: Si busques una experiència realment transformadora a nivell personal, aquesta no és la millor opció.

Comprar entradas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *