Gaudeix del concert de Gustavo Santaolalla a Alma Festival Jardins de Pedralbes

Gustavo Santaolalla

Agenda concerts Barcelona

El cantant Gustavo Santaolalla arriba aquest mes de juliol a Barcelona! Per primer any, ALMA Festival se celebra a l’icònic Poble Espanyol i aglutina una gran quantitat de concerts, entre els quals es troba el de Santaolalla. Una ocasió única de gaudir en directe d’aquest artista que ens oferirà un concert íntim i ple de bona música. T’expliquem els detalls a Espectáculos BCN!

ALMA festival Jardins Pedralbes ens porta en concert a Gustavo Santaolalla el 18 de juliol

Gustavo Santaolalla ens porta “Desandando El Camino” concert que va debutar al Teatre Colón de Buenos Aires, Argentina el 2016 i que ens duu de viatge per la vida de Gustavo Santaolalla a través de la seva música.

Sentirem una àmplia varietat de les seves composicions com bandes sonores de les pel·lícules “Brokeback Mountain” i “Babel” o la música del videojoc “The Last Of Us” del qual recentment s’ha estrenat la sèrie.

Estem davant d’un artista que ha aconseguit un gran èxit per part del públic i de la crítica. Gràcies a això, ha visitat grans ciutats europees com Londres, Amsterdam i, ara, arriba a Barcelona, casa nostra. En aquest concert podrem gaudir de la diversa música de Santaolalla, una proposta musical que es mou entre l’instrumental i el vocal per oferir-nos tot un viatge sensitiu.

L’artista estarà acompanyat per músics i cantants que tocaran una gran varietat d’instruments perquè puguem gaudir d’un concert ple de matisos, experiències i, en definitiva, un espectacle pels sentits!

Les portes del concert s’obriran a les 19:00h per poder gaudir del Village, un espai rodejat de vegetació que ofereix música en viu del nou talent emergent i delecta amb una gran varietat gastronòmica. L’actuació de Gustavo Santaolalla tindrà inici a les 21:30h.

Una oportunitat de gaudir de bona música a l’aire lliure en un recinte tan màgic com el Poble Espanyol de Barcelona. Nosaltres no ens ho perdrem!

Compra les entrades aquí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *