Presentació de la nova temporada de Badabadoc – 2020/21

Presentació de la nova temporada de Badabadoc - 2020/21

La Badabadoc presenta la nova temporada 20/21, sota el lema Un pequeño teatro.  Hem viscut una temporada marcada pel COVID i preveuen que la propera temporada també durà aquesta marca.

Els fundadors de la sala la Guadalupe Cejas i l’Àngel Grisalvo obren la roda de premsa explicant com els ha afectat tota la situació. Com tots els teatres, s’han vist obligats a tancar durant uns mesos. La “nova normalitat” (que, de normalitat, no en té res) els permet presentar una nova temporada.

Coneixem la nova temporada de la Badabadoc

Per a la nova temporada  tenen 22 espectacles programats, 4 coproduccions, 1 producció pròpia i 17 obres d’exhibició incloent 7 reprogramacions de cancel·lacions Covid19. Es continuarà amb la programació regular i la programació OFF, que els ha estat donant molt bons resultats.

Obre la temporada un èxit de la temporada passada, [Des]Encuentros del 3 al 20 de setembre. A aquest espectacle el seguiran Mirta en Espera, guanyadora de la primera edició del premi CATBASUR; Tot el que vull; Una semana más; Les criatures abissals; Allò perfecte; Nausée; Sería una pena que se marchitaran las plantes; El apellido empieza conmigo; Tot el que vull; Juramento. I l’obra d’exhibició dins del CATBASUR, Christiane.

Enguany, es torna a posar en marxa el premi CATBASUR. Ja és obert el termini per presentar obres unipersonals catalanes fins al 18 d’octubre. Podran ser en català i castellà. Si són en català caldrà que sigui possible la seva traducció al castellà per si ha d’anar a Amèrica del Sud.

Només hi haurà les obres de competició i una obra d’exhibició. En aquesta edició, es redueixen les activitats. Hi haurà quatre obres en competició, però el nombre d’obres no és tancat i es pot ampliar.

L’OFF de La Badabadoc té una programació amplíssima amb una oferta molt variada que cal seguir de prop. L’Off té un espectacle per a cada públic. Tothom hi pot trobar el seu.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *