Twinkle Twinkle Baby’s Star, un concert per a nadons al Palau de la Música

Twinkle Twinkle Baby’s Star, un concert per a nadons al Palau de la Música

Durant aquests dies de Nadal, i de nou al mes de maig, podrem gaudir de l’espectacle familiar Twinkle Twinkle Baby’s Star al Palau de la Música; un concert per a infants d’entre 0 i 5 anys.

Es tracta d’un espectacle en anglès i català, on podrem descobrir jocs, cançons i tradicions angleses i gaudir també d’un repertori popular català, tot en format acústic i molt proper al públic, per tal de que els més petits de la casa puguin començar a experimentar les sensacions que ens provoca la música.

Twinkle Twinkle Baby’s Star arriba al Palau de la Música

Instruments de corda, percussions i veu seran els elements que intervindran a Twinkle Twinkle Baby’s Star, un concert en el qual el públic ha d’intentar estar en silenci i escolta activa.

El Palau de la Música Catalana ja fa 15 temporades que ofereix el cicle de Concerts familiars amb el que pretén apropar la música a tota la família, fer dels concerts una experiència compartida per a tots els membres, des dels més grans fins als més menuts.

Sovint, per a fer més amena l’experiència, aquesta experiència no és només musical, sinó que es barreja amb dansa, teatre o poesia; l’objectiu és despertar il·lusions, sensacions i molta imaginació.

Twinkle Twinkle Baby’s Star podrà veure’s durant l’època nadalenca al Palau de la Música (del 21 de desembre al 30 de desembre) i, també, durant el mes de maig del 2020. Una oportunitat perfecta per iniciar als infants al món de la música i gaudir d’una vetllada en família.

Fitxa artística: 

  • Mireia Vila, violí, veu i percussió
  • Nerea de Miguel, violonchel, veu, ukelele, piano de joguina i percussions
  • Germán de la Riva, veu, piano de joguina, melòdica i percussions
  • Dick Them, contrabaix i veu
  • Marcel Pascual, vibràfon, glockenspiel, bateria, veu i petites percussions
  • CobosMika Company, direcció escènica y coreogràfica

 


Twinkle Twinkle Baby’s Star, un concert per a nadons al Palau de la Música

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *