Tenim una cita amb El petit de Cal Eril, el proper 22/12 a l’Apolo

Tornen aquests Caprichos de Apolo que tant ens agraden, per acollir, en aquesta ocasió, les eclèctiques composicions de  Joan Pons, autobatejat artísticament com a El Petit de Cal Eril, sobrenom amb el que el coneixien al seu poble de Guissona.

Aquest músic en constant evolució artística  torna amb el seu cinquè treball “La Força“, un disc valent i arriscat que va del rock psicodèlic a peces de folk intimistes i delicades, perfectes per fer-nos volar el proper dia 22 de desembre en un format tant especial com son els Caprichos.

El Petit de Cal Eril  ha mostrat la seva manera de veure i viure la vida

 “La força” ve precedit de quatre treballs amb personalitats molt singulars i independents en les que El Petit de Cal Eril  ha mostrat la seva manera de veure i viure la vida sense mai deixar d’innovar ni desorprendre’ns, desde aquell primer “Per què es grillen les patates” (2007), a “I les sargantanes al sol” (2009), “Vol i dol” (2010) o “La figura del buit” (2013).

Produit per Jordi Matas (Seward, Ferran Palau) i enregistrat als estudis del propi Pons a La Segarra, “La Força” parla de la vida, de la natura, de l’ànima; temes universals expressats amb la veu pròpia i sempre reconeixible de El Petit de Cal Eril, un dels artistes més interessants del panorama musical nacional.

Una ocasió irrepetible per gaudir d’una música i una veu ben diferents a la resta.  ¡Nosaltres hi serem, per descomptat!

SALA APOLO

  • Dijous 22 de desembre a les 21.30 h.
  • Obertura de portes a les 20.30 h.

espectaculos barcelona

Te interesará:

Crítica: Mark i Olivia – Off Romea Nota: 8 sobre 10 Mark y Olivia se encuentran en el bar de Marc. El bar ya está cerrado. Pero ella se ha presentado para cerrar algunos flecos del pasa...
El 15 de octubre Veintiuno llega a Barcelona El “pop negro” de los toledanos Veintiuno aterriza este sábado en el Festival Porompompero de Barcelona. La joven banda Veintiuno formada por Diego (s...
Concierto BSO Indiana Jones – En busca del A... Festival de los Jardines Pedralbes ofrecerá dos conciertos el 19 y 20 de Junio de música de cine ¡y qué cine! La icónica e inolvidable película "India...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *