SHUARMA 26 NOVEMBRE – Vetllada acústica al Petit Palau

Una banderola que penja d’un fanal al carrer Balmes em fa dubtar. Anuncia el concert de Shuarma, el pròxim 26 de novembre dins del cicle de concerts de Músiques Sensibles.

Shuarma és el nom artístic de Juan Manuel Álvarez, cantant del grup Elefantes i… torna a cantar en solitari???? Doncs no i sí. La trajectòria de Shuarma va del 2006 al 2014 (quan tornà a formar part del grup) i en aquest camí publicà 3 treballs: Universo (2007), El poder de lo frágil (2010) i Grietas (2012).

Ara ens ofereix en un concert acústic, que sempre suposa un luxe i un privilegi, una selecció d’algunes cançons de la seva etapa en solitari i també d’algunes versions de la seva carrera. Sorpreses íntimes que quedaran entre el públic, Juan Manuel Álvarez, la seva guitarra… i les parets del Petit Palau.

SHUARMA és un d’aquests artistes molt especials i peculiars que busquen (i troben) expressar els seus sentiments a través de les seves cançons.

Val la pena gaudir en directe i més encara en aquest format acústic, d’aquest espectacle que se’ns presenta el 26 de novembre, dins del CICLE DE CONCERTS DE MÚSIQUES SENSIBLES, al Petit Palau (del Palau de la Música). Dins d’aquest cicle de concerts podrem gaudir encara de les actuacions dels GOSSOS, el proper 23 de novembre i de LAS MIGAS, el 16 de desembre.


Te interesará:

Madeleine Peyroux vuelve al Palau 10 años después... La descubrimos hace unos años en el mismo Palau y no hemos podido resistir la tentación de volver a sentir esa caricia... porque la voz de Madeleine P...
Caprichos de Apolo; Pepe habichuela y los jóvenes ... Este jueves 29 de septiembre, la Sala Apolo nos abre sus puertas para que gocemos de otro de sus Caprichos de Apolo. El gran maestro de la guitarra Pe...
Missa Bernstein L'Auditori ha presentat aquest cap de setmana com a concert de cloenda la Missa de Bernstein. L'OBC dirigida per Clark Rundell ha estat l'encarregada ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *