SHUARMA 26 NOVEMBRE – Vetllada acústica al Petit Palau

SHUARMA 26 NOVEMBRE – Vetllada acústica al Petit Palau
¡Puntúame!

Una banderola que penja d’un fanal al carrer Balmes em fa dubtar. Anuncia el concert de Shuarma, el pròxim 26 de novembre dins del cicle de concerts de Músiques Sensibles.

Shuarma és el nom artístic de Juan Manuel Álvarez, cantant del grup Elefantes i… torna a cantar en solitari???? Doncs no i sí. La trajectòria de Shuarma va del 2006 al 2014 (quan tornà a formar part del grup) i en aquest camí publicà 3 treballs: Universo (2007), El poder de lo frágil (2010) i Grietas (2012).

Ara ens ofereix en un concert acústic, que sempre suposa un luxe i un privilegi, una selecció d’algunes cançons de la seva etapa en solitari i també d’algunes versions de la seva carrera. Sorpreses íntimes que quedaran entre el públic, Juan Manuel Álvarez, la seva guitarra… i les parets del Petit Palau.

SHUARMA és un d’aquests artistes molt especials i peculiars que busquen (i troben) expressar els seus sentiments a través de les seves cançons.

Val la pena gaudir en directe i més encara en aquest format acústic, d’aquest espectacle que se’ns presenta el 26 de novembre, dins del CICLE DE CONCERTS DE MÚSIQUES SENSIBLES, al Petit Palau (del Palau de la Música). Dins d’aquest cicle de concerts podrem gaudir encara de les actuacions dels GOSSOS, el proper 23 de novembre i de LAS MIGAS, el 16 de desembre.


Te interesará:

Danny Elfman en Barcelona Asistimos a uno de los conciertos más esperados del año en el Auditorio de Barcelona, el Concierto de Bandas sonoras del compositor Danny Elfman que d...
Un concierto impecable en el Palau de Leónidas Kav... El Palau de la Música ha presentado un programa excepcional: el violinista Leónidas Kavakos, acompañado por Enrico Pace al piano, ha ofrecido cuatro s...
El 1 de noviembre Soja ofrecerá un concierto en Ra... Uno de los grupos de reggae más aplaudidos en los últimos tiempos llega el próximo 1 de noviembre a Razzmatazz. Sí, hablamos de SOJA, una banda que se...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *