1984 – Almeria Teatre

Nuestra opinión

Ens observen, ens vigilen, ens analitzen… Des de l’aparició de l’obra de George Orwell 1984 la nostra concepció sobre el món i la societat on vivim ha canviat de manera radical: i si no som tan lliures com ens imaginem? La tesi d’Orwell arriba al Almeria Teatre de la mà la companyia Gátaro en una versió actualitzada i molt crítica amb la nostra actualitat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=34PhkF9cFX4&w=420&h=315]

Física i mentalment sota la mirada omnipresent del Gran Germà, Winston ha estat capturat lluitant per les restes d’amor i llibertat que queden en un món inundat de desconfiança i violència. Amb l’”ajuda” brutal dels quatre membres del partit, Winston es veu obligat a confessar els seus pensacrims davant d’un inquisidor, que no es veu, i del públic, que actua com un testimoni silenciós de la seva tortura.

Entrades 1984 – Almeria Teatre

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *