Crítica: Alquimia – Sala Versus – Paraula i música… química excel·lent!

Crítica: Alquimia - Sala Versus - Paraula i música... química excel·lent!

Nota: 8,5 sobre 10

A la Sala Versus hi passareu una molt bona estona amb gràcies a «Alquimia», amb la Núria Dardinyà i en Lluís Avendaño. La soprano us farà participar de les seves trapelleries en un concert i recital poètic on tots hi acabareu participant. La música i la paraula són el lligam d’aquest espectacle. I la murrieria de la Núria Dardinyà que us farà còmplices de tot el que passa en escena.

Les cançons són d’una tria exquisida, i la Núria Dardinyà les interpreta magníficament… això no és cap sorpresa. Ella és garantia d’un concert de gran qualitat.

En Lluís Avendaño patirà les entremaliadures de la Núria Dardinyà sense despentinar-se ni perdre la compostura. A estones, sembla un Guarda de la Torre, a la Gran Bretanya: el món es pot ensorrar, però ell no deixa de tocar el piano. Passi el que passi. Peti qui peti.

Alquimia, un concert i recital poètic a la Sala Versus Glòries

Alquimia barreja autors de diferents èpoques. Podem escoltar Wagner i Xavier Albertí.

  • Robert Schumann i Jacint Verdaguer.
  • Robert Gerhard i Maria Mercè Marçal.
  • Reyandol Hahn i Isidre Corderas.
  • Johann Sebastian Bach i Daniel Pérez.
  • Narcís Comadira i Joan Margall.
  • Clara Wieck de Schumann i Josep M. López Picó.
  • Antoni Nicolau i Xavier Montsalvatge.

Tot barrejat. Com en un experiment d’un alquimista, les poesies i les músiques es combinen per veure l’efecte final. L’alquimista no sap què en treurà de la seva barreja… l’expectació és gran.

El públic gaudeix des del primer moment, perquè la Núria Dardinyà ens fan entrar en el joc des del primer moment. Una soprano plena d’expressivitat que, sense dirigir-nos la parula directament, ens fa entendre que hem de jugar amb ella.

“A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona,

de classe baixa i nació oprimida.

I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.”

Un espectacle per gaudir de la música, de la paraula… i també per participar-hi.

A la Sala Versus hi ha qui té sort: hi ha qui berena i tot!!!


Crítica: Alquimia - Sala Versus - Paraula i música... química excel·lent!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *