Artaban, la llegenda del quart Rei Mag al SAT

Nuestra opinión

Artaban, la llegenda del quart Rei Mag al SAT

Artaban és un espectacle de teatre musical recomanat per a majors de 4 anys que es podrà veure al Sant Andreu Teatre (SAT). Aquestes Festes de Nadal, descobrirem la història del quart Rei d’Orient de la mà de Cia. A Grup Vocal i Puça Espectacles.

Artaban al SAT és un musical per a majors de 4 anys

El SAT ens segueix oferint una programació familiar de la que som molt fans. És una de les millors sales de la ciutat de Barcelona en quant a la qualitat i l’adequació de l’oferta cultural pel més petits de la casa.

En aquesta ocasió ens porten la història d’Artaban, el quart Rei d’Orient i ho fan a través de la Clàudia i l’Eloi, que mentre esperen l’arribada dels Reis Mags, expliquen la llegenda al seu germà petit, el Blai. Artaban és un príncep fascinat per les estrelles que decideix acompanyar els Reis Mags seguint l’estel d’Orient en un viatge ple d’aventures i aprenentatges.

Aquesta promet ser una història plena de màgia i emocions, però sobretot i el més important, de valors que ens ajuden a ensenyar als més petits que la diversitat és quelcom de molt positiu.

Ens agrada la cultura que aposta pel respecte i la solidaritat, sempre utilitzant els canals i els missatges que poden arribar de la millor manera als infants.

El viatge d’Artaban és una aventura per a tota la família, plena de música i d’emocions que nosaltres volem viure aquest Nadal! No us la perdeu!

Aquest espectacle es representarà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, a les 17:30 i dura 60 minuts. El 30 de desembre a les 17.30h: Funció accessible en llengua de signes catalana i subtitulació. Servei d’audiodescripció disponible sol·licitant-ho al teatre fins al dia 19 de desembre.


Artaban, la llegenda del quart Rei Mag al SAT

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *