«BCN en las ALTURAS», una nova edició del 4 al 6 de novembre

BCN en las ALTURAS

Què ens ve de gust fer els caps de setmana a Barcelona? Doncs sí! aire lliure, passejar, terrassetes, menjar bé i estar ben guapos! … i molt bon rotllo, oi? Per donar-nos tot això torna l’esdeveniment «BCN en las ALTURAS«, que enguany celebra la seva 24a edició. Aquesta edició tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de novembre a la Torre Bellesguard de Barcelona.

«BCN en las ALTURAS» torna aquest mes de novembre 2022

L’espai que l’acull és un lloc ple de màgia, cultura i encant; la mítica Torre Bellesguard de Gaudí. Aquesta Torre està  declarada Bé d’Interès Cultural des del 1969.  Fou construïda entre 1900 i 1909. És una obra única que es troba a mig camí entre el gòtic i el modernisme i està carregada de simbologia. Es troba rodejada de preciosos jardins on deixar-se perdre i impregnar-se de l’essència de Gaudí.

«BCN en las ALTURAS» és una ocasió molt especial per viure una vetllada desenfadada plena d’experiències emocionants. Podràs trobar peces originals de marques locals, accessoris artesanals, bijuteria i moda per adults i nens i fins i tot cosmètica vegana. Per disfrutar-ho encara més, ens ofereixen diferents propostes gastronòmiques i una selecció de cerveses, vins i ginebres amenitzades tot plegat amb la millor música en directe.

No hi falta, tampoc en aquesta edició, un lloc per la solidaritat; BCN en las ALTURAS recolza el projecte de Karuna social que ajuda les dones de Nepal perquè puguin tenir una feina digna, elaborant artesanies que estaran a la venda durant el mercat, sota criteris de comerç just.

D’altra banda, l’ONG Cat Sya vendrà bosses ètniques, teles africanes, crema de karité 100% pura i joies per millorar les condicions de les dones de Burkina Faso i l’educació dels nens i les nenes d’aquest petit país africà.

Per tots aquells que no us separeu dels vostres fidels amics, les mascotes també tenen el seu espai. I BCN a les Altures compta amb la guarderia Urban dog BCN perquè els gossos també puguin divertir-se i gaudir!

Ja veieu que hi haurà una mica de tot i que ens rodejarem de disseny, de música, de bon menjar i beure i de bona companyia.

Nosaltres no ens ho perdrem!


Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.