BCN EN LAS ALTURAS: moda, gastronomia i música en directe del 5 al 7 de maig

BCN EN LAS ALTURAS: moda, gastronomia i música en directe del 5 al 7 de maig

Aquest cap de setmana primaverenc tenim un súper pla a Barcelona; el Market de BCN EN LAS ALTURAS. Aquesta és la 25ª edició i la Torre Bellesguard obre les portes del seu jardí perquè hi passegem, disfrutem, mengem i brindem a la salut de la nostra ciutat.

BCN en las ALTURAS torna aquest mes de maig 2023

L’espai que l’acull és un lloc ple de màgia, cultura i encant; la mítica Torre Bellesguard de Gaudí. Aquesta Torre està declarada Bé d’Interès Cultural des del 1969.  Fou construïda entre 1900 i 1909. És una obra única que es troba a mig camí entre el gòtic i el modernisme i està carregada de simbologia. Es troba rodejada de preciosos jardins on deixar-se perdre i impregnar-se de l’essència de Gaudí.

Les marques locals són, un any més, el punt fort d’aquest esdeveniment i creiem que, sobretot en el moment que estem vivint, és molt important recolzar el comerç de proximitat, la mà d’obra digna i els materials sostenibles. Trobareu samarretes rockeres molt originals pintades a mà, banyadors d’home (amb reixeta interior antipicor inclosa) amb estampats llampants per ser el rei del xiringuito o vestits d’esquena destapada per refrescar el cos les nits d’estiu.

Com sempre, també trobareu raconets on descansar picant alguna tapa deliciosa o un bikini molt especial amb tòfona o pernil ibèric i on gaudir de la música en directe.

BCN EN LAS ALTURAS és un dels Markets imprescindibles de l’oci de Barcelona des del 2010 i en aquest aniversari de quart de segle, també ens hi trobareu! Ens veiem a la Torre Bellesguard.


BCN EN LAS ALTURAS: moda, gastronomia i música en directe del 5 al 7 de maig

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *