Oci, música i cervesa artesana en un Ceba’t Festival renovat

Oci, música i cervesa artesana en un Ceba’t Festival renovat

El Ceba’t Festival torna aquest any a la Fira Sabadell els dies 5, 6 i 7 de novembre presentant un format completament nou amb propostes per a tots els públics, i amb la música i la cervesa artesana com a protagonistes.

La nova cara del Ceba’t Festival 2021

El Ceba’t Festival va estrenar la seva primera edició l’any 2016 com a festival de música de Sabadell, acollint alguns dels noms més grans del panorama musical català. Ara, cinc anys més tard, el Ceba’t torna amb una segona edició actualitzada i plena de novetats.

Una d’aquestes és la divisió de la programació del festival en dues franges horàries diferenciades: la programació Family, o diürna (de les 11h a les 19h), i la Night, a partir de les 7 de la tarda. El bloc Family inclourà una multitud de propostes d’oci per a tota la família, amb circ, balls, tallers artesanals, globoflèxia, activitats esportives, animació infantil, pintacares, Zumba-kids, i les actuacions del grup Versions per Xics, entre moltes altres.

Pel que fa al públic adult, es podrà gaudir també de la programació Night, amb actuacions musicals de primer nivell, DJs i batucada.

 

Ceba’t Festival més enllà de la música: la fira de la cervesa artesana

Una altra novetat d’aquest any serà la presència d’una fira de cervesa artesana, també al recinte de la Fira Sabadell, accessible durant tot el dia a través de les dues franges horàries de dia i de nit. La fira es veurà acompanyada per un Craft Market amb productes infantils i barres gastronòmiques.

Els visitants tindran l’oportunitat de descobrir més de 20 elaboradors de cervesa artesana de tot el país, així com degustar més de 100 tipus diferents de cervesa. Els mateixos cervesers artesans prendran paraula per tal de donar a conèixer als assistents els processos d’elaboració i producció de la seva cervesa.

Alguns dels cervesers participants inclouen Cerveses L’Escumatent, del mateix Sabadell, Engorile Beer, Cervesa Marina, Cervesa del Montseny, i Cervesa Cornèlia. El càtering gastronòmic serà a càrrec de RedBar.

Les entrades per cada un dels dies i horaris ja estan disponibles a la web del Ceba’t Festival a preus d’entre 10 i 30 euros. Consulta la seva pàgina web per a més informació.

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *