Cicle Maldà 1700: Frances Bartlett i Jordi Rallo

Cicle Maldà 1700: Frances Bartlett i Jordi Rallo

El Maldà ens ha tornat a fer un regal d’aquells que no se sap com agrair de tan bonic que ha estat. Un regal musical, delicat, que ens ha emocionat… i ens ha sorprès.

Dins del cicle Maldà 1700, han actuat Frances Bartlett i Jordi Rallo. Violoncel barroc i… percussió? Doncs sí, violoncel barroc i percussió! Una combinació no gens habitual que ha resultat ser excel·lent. La música del violoncel i els diferents tambors han creat una música que ens ha arribat al cor.

Música, poesia i delicioses interpretacions a El Maldà

Les composicions de Diego Ortíz, Giovanni Battista Vitali i Bach ens han estat descobertes amb una nova musicalitat, gràcies a la barreja del violoncel barroc i la percussió.

El concert s’ha completat amb dues composicions pròpies de Jordi Rallo i de Frances Bartlett, i un poema de Nadal que ens ha recitat la Frances Bartlett.

Però això no ha estat tot. No… A més, en aquest concert, hem pogut gaudir de la Bel Solà i la Berta Torret, dues intèrprets molt joves que venen de l’escola de Música Can Ponsic i que han tingut l’oportunitat de treballar i actuar amb músics professionals. Una iniciativa que ens sembla meravellosa i que estaria bé que es fes més sovint.

La vetllada de diumenge 16 de desembre ha estat fantàstica. Amb música així, sembla que el sol brilla més.

Només hi ha una cosa que crec que es podria haver fet diferent. Ens atansem al Nadal i la Frances Bartlett ens ha recitat un poema de Nadal… hauria estat una bona picada d’ull a les nostres tradicios que hagués recitat el poema… pujada dalt d’una cadira!!! Qui sap? Potser després li hauríem donat llaminadures…

Queda un concert, el dia 23. El Maldà és un teatre petit… voleu un consell? Compreu les entrades ja!


Cicle Maldà 1700: Frances Bartlett i Jordi Rallo

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *