Concert de Blaumut – Grec 2017

Blaumut va presentar diumenge 9 de Juliol dins del festival Grec, el seu nou àlbum EquilibriUn viatge per l’Atlàntida, passant per allà on viuen els Déus i seguint el camí dels elefants.

Amb una posada en escena simple, però amb una il·luminació molt especial, Blaumut presentava les cançons tan inspiradores, harmonioses i futuristes del seu nou àlbum.

En aquest nou treball, el grup ha creat un ambient d’harmonies musicals molt ben construides i enllaçades entre elles, que podem escoltar a la majoria de les cançons d’aquest cd. És sorprenent escoltar les melodies que construeixen constantment dins de cada cançó, les cordes, violí i cello, tan espectaculars.

Tot i que la seva música no convida gaire a ballar, especialment perquè el GREC no és un pavelló, és una música que no deixa indiferent a ningú.

Un espectacle digne de veure tan pels seguidors de Blaumut, com pels que encara no el coneixen, ja que aquests tenen un estil propi molt especial i original, tan pel que fa a la música com a la lletra de les seves cançons.

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *