Concert de Cálido Home a Barcelona el proper 24 de març a BARTS

El duet català Cálido Home tocarà al Guitar Bcn 2017 el 24 de març a la Sala BARTS Espai Club a les 21:00 hores.

Després de dos EP autoeditats i un LP, Vulpes Vulpes (DPU, 2013), que van presentar per Catalunya, Euskadi i Regne Unit, Anna Andreu i Eduard Pagès van tornar amb força el passat 2016 presentant el seu segon disc Tones & Shapes, grabat amb Joan Pons sota el segell Bcore. Un treball irresistible de folk minimalista, delicat i proper que supera al seu predecessor i en el que amb tant sols dues guitarres acústiques i la sedosa veu de l’Anna, Cálido Home aconsegueix submergir-te en el seu univers, el seu Motherfolker (com ells mateixos defineixen el seu so) de jocs melòdics i emocions a flor de pell.

Si embogeixes amb les bandes de folk amable amb aires retro no et pots perdre el concert de Cálido Home el proper divendres a Barcelona, una oportunitat única de viure en directe una de les propostes més interessants del panorama nacional actual i, a més a més, de casa nostra. Només per gaudir en directe de temes com “Drop a Pebble” o del meravellós duet vocal de “Full Moon Pilgrim” ja en valdrà la pena. Us ho garantim.

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *