El Mercat de les Flors ha presentat AUGURI, d’Olivier Dubois

Nuestra opinión

El Mercat de les Flors ha presentat AUGURI, d’Olivier Dubois

10 sobre 10

Una coreografia sorprenent ballada per vint ballarins, Aimée Lagrange, Antonin Rioche, Aurélie Mouilhade, Benjamin Bertrand, Camerone Bida, Clémentine Maubon, David Le Thai, Inés Hernández, Jacquelyn Elder, Karine Girard, Loren Palmer, Mathieu Calmelet, Mélodie Lasselin, Nicolas Sannier, Rémi Richaud, Sandra Savin, Sébastien Ledig, Sébastien Perrault, Steven Hervouet, Thierry Micouin, Virginie Garcia, Youness Aboulakoul.

Auguri és un cant a l’alegria, a la felicitat per la felicitat… els ballarins corren i semblen nens petits sense preocupacions, que corren perquè sí, perquè l’alegria que duen a dins els fa córrer. Corren i corren. Omplen l’espai, s’abracen, es provoquen, s’aixequen, salten, giren… i continuen corrent i corrent. La felicitat del moviment pel propi moviment. L’alegria de la velocitat, de córrer sense saber per què, només perquè el cos ho demana, per sentir el vent a la cara, per sentir la musculatura, per riure… córrer i riure… córrer i gaudir… córrer, córrer, córrer.

Olivier Dubois ha creat una coreografia on els ballarins corren i omplen l’espai. I malgrat que els veiem córrer sense parar, no els veiem angoixats… la seva manera de córrer és feliç.

Com un estol de nens petits que surten a jugar, són feliços i la seva energia es converteix en una cursa que no s’atura. Són com criatures plenes d’energia positiva, de felicitat absoluta, que viuen aquí i ara, no hi ha demà. Ara és el moment. Ara són feliços. Del tot.

I la felicitat es converteix en llàgrimes, en una escena impactant… perquè l’alegria també porta llàgrimes. Es pot plorar de felicitat.

Auguri és un ballet que sorprèn des del primer moment. Un ballet que ens fa resseguir els ballarins, i que ens dóna ganes de saltar de la butaca i anar a córrer amb ells… perquè l’alegria de desprenen s’encomana. Una felicitat absoluta que es converteix en energia. Energia que es converteix en moviment. Córrer i córrer.


El Mercat de les Flors ha presentat AUGURI, d’Olivier Dubois

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *