Crítica Pintamúsica al PETIT ROMEA

Valoració: 7.5 sobre 10

El Petit Romea ens ofereix PINTAMÚSICA, un espectacle dirigit als més petits de la família, aquest públic que volem que comenci a aprendre a sentir la música i a observar els instruments, els moviments i la màgia que se’n desprèn de tot plegat.

PINTAMÚSICA arriba al Teatre Romea

PINTAMÚSICA és un espectacle dirigit a infants d’entre 0 i 4 anys i pensem que és adequat i que encaixa amb aquest intèrval d’edats perfectament; inclús els nens més menuts (d’entre 1 i 2 anys) són capaços de connectar amb el que passa a “escena”, ho posem entre cometes perquè l’espectacle es desenvolupa al hall del Romea i tots estem al mateix nivell, no hi ha escenaris ni butaques,…  ni molt menys platea o llotges, és clar.

L’escenografia és senzilla, minimalilsta i el treball que fan els 3 artistes és molt acurat, tot passa a poc a poc i de forma armoniosa. Passen poques coses a la vegada, les diferents estacions avancen i els nens es poden centrar en el que succeeix en cada moment. Ens ha encantat el fet que els infants puguin veure els instruments de tant a prop, que puguin experimentar, jugar i estar amb contacte amb aquests objectes que produeixen diferents sons i que, la majoria d’ells, no troben en el seu entorn diari.

L’espectacle de PINTAMÚSICA que ens ofereix el Teatre Romea ens permet interaccionar (amb sonalls i pals de pluja), sentir i gaudir de tot un món nou per als nadons: la música en directe. 


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *