Crítica: EL PEIX IRISAT – dins del CICLE REMENUTS del SAT

4 out of 5 stars (4 / 5)

Consulta el teatre infantil a Barcelona

La Companyia Tanaka Teatre ha representat aquest passat cap de setmana el PEIX IRISAT, al Sant Andreu Teatre (SAT). La història està basada en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister.

La programació familiar del SAT és de les nostres preferides, però la dels REMENUTS mereix una menció especial, ja que els més petitets de la casa són autèntics terratrèmols i necessiten alternatives i opcions i no n’hi ha tantes dins de l’oferta cultural, que siguin adequades per a ells.

El Peix Irisat: un conte dolç, alegre i molt ben presentat

EL PEIX IRISAT és un conte dolç, alegre, estèticament cuidat i senzill a la vegada, exactament el que els més petits necessiten i admiren.

La Mar, la narradora i co-protagonista d’aquest conte, es submergeix en el fons del mar i allà coneix el PEIX IRISAT i d’altres animals marins, curiosos i simpàtics, amb qui canta algunes cançons animant als infants del públic també a que participin; tots junts descobriran el valor de l’amistat.

Els peixos de colors, un pop i un calamar molt simpàtics, una tortuga que parla encara que no se l’entén gaire bé, o una estrella de mar que només vol dormir són alguns dels divertits personatges que apareixen en aquest conte i que tan agraden als nens.

La peça dura 40 minuts i la majoria dels infants són capaços d’aguantar asseguts a la cadira aquesta entretinguda estoneta, així que ni massa ni massa poc; el punt just per a tots.

És un espectacle 100% recomanable per tots aquells que tingueu més de dos anys!


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *