Torna l’Escena Poblenou 2023 amb espectacles compromesos amb la ciutat i la realitat social

Torna l'Escena Poblenou 2023 amb espectacles compromesos amb la ciutat i la realitat social

Aquí tens la cartellera de teatre de Barcelona.

Del 19 al 22 d’octubre, el Festival Escena Poblenou 2023 torna amb l’objectiu d’expandir les nostres perspectives artístiques. El món de l’art és un mirall que reflecteix la societat, i el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou ho sap millor que ningú. Amb la seva edició del 2023, aquest esdeveniment cultural icònic torna per oferir una visió diferent de la realitat social actual a través de 15 espectacles innovadors que recorren diverses disciplines escèniques.

Obrim la mirada: Una celebració de l’art contemporani a l’Escena Poblenou 2023

Sota el lema ‘Obrim la mirada,’ Escena Poblenou es converteix en una festa cultural que va més enllà de l’entreteniment i es converteix en una plataforma per a la llibertat d’expressió. La cultura és una eina poderosa per a la comprensió i el canvi social, i aquest festival agafa aquesta responsabilitat amb fermesa.

Una de les característiques més notables d’aquest festival és la seva implicació amb la diversitat i la igualtat de gènere. El 90% dels espectacles estan creats per dones o equips majoritàriament formats per dones. Això no només és un pas important per a la igualtat de gènere a la indústria de l’art, sinó que també demostra el compromís continu del festival amb les veus femenines a l’escenari.

Escena Poblenou 2021: celebrar 20 anys mirant al futur

Programació cariada per a tots els gustos

Els 15 espectacles de l’Escena Poblenou 2023 abracen un ventall divers de disciplines, incloent-hi el teatre, la dansa, les performances, el circ i el clown. Amb un total de 16 espais diferents del Poblenou, el festival ofereix una oportunitat per explorar noves perspectives escèniques i experimentar amb nous horitzons artístics.

Un altre aspecte destacat d’Escena Poblenou és el seu suport a la creació emergent amb el projecte Embrions. Aquesta iniciativa celebra la seva 10a edició, acompanyant el procés creatiu i donant visibilitat a projectes en estat de gestació. Quatre propostes noves es presentaran al festival, oferint una oportunitat única de ser part d’un diàleg amb els artistes.

Consulta la programació de l’Escena Poblenou 2023

El Programa Valentina: espectacles familiars

L’essència de l’art és compartir-ho amb tothom, i Escena Poblenou ho fa possible amb el seu Programa Valentina, que ofereix una àmplia programació familiar amb tres espectacles. A més, el festival segueix impulsant la seva línia educativa i de treball amb joves a través de propostes, tallers i activitats.

Escena Poblenou 2023 és més que un simple esdeveniment cultural; és un impuls a la llibertat d’expressió, la diversitat i la inclusió, i una oportunitat per explorar noves perspectives artístiques. No importa si ets un amant de la dansa, un apassionat del teatre o simplement busques una experiència cultural única; aquest festival té alguna cosa per a tothom.

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *