Four Rooms, un monòleg d’humor sobre el confinament

Els diumenges de setembre a les 18h podràs gaudir d’un divertit monòleg d’humor a la Sala ON de Barcelona: Four Rooms. Es tracta d’una història plena d’histèries i que ens explica com quatre amigues han viscut el confinament.

La productora TriviEvents s’estrena amb aquesta peça teatral escrita per Elia Tabuenca i interpretada per l’actriu Raquel Moreno que estarà en cartell fins a finals de setembre.

Un monòleg que explica les histèries viscudes durant el confinament

La Raquel Moreno es posa sota la pell de quatre personatges femenins. Quatre dones, quatre amigues, que durant el confinament han après a relacionar-se mitjançant l’Skype. Queden cada setmana per fer una quedada virtual i posar-se al dia de la seva vida que ha viscut un canvi de 180 graus.

La Sandra, la Lola, la Teresa i la Mireia són les protagonistes de Four Rooms, un divertit monòleg on se’ns mostren algunes de les histèries que molts de nosaltres hem viscut durant el confinament: l’obesió per la neteja, la por a contagiar-nos, la felicitat de sortir al balcó i reunir-nos amb els nostres nous amics, els veïns, les vivències que han viscut les parelles confinades, etcètera.

Una trama que barreja l’humor amb la reflexió i que ens recorda el moment tan únic i especial que hem viscut durant aquest any.

Sinopsi de Four Rooms

Durant aquesta extranya fase de reclusió que hem viscut, hi ha hagut històries de tota mena: tant històries tristes com d’alegres. Esperançadores, però també d’angoixa… Però tots nosaltres hem tingut una cosa en comú: la possibilitat de parlar i comunicar-nos amb els nostres amics.

A “FOUR ROOMS” coneixerem la història de quatre dones, quatre amigues que han viscut un confinament molt particular. Amigues que es truquen per a riure, per a xafardejar, però sobretot, per sentir que tot sortirà bé.

Un monòleg a quatre veus, interpretat per una sola actriu, carregat de tocs d’humor i també moments de reflexió que ens recorda el moment històric que hem viscut aquest 2020.


Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del teatro, de la literatura y de la música. Miembro de la cía LetrasConVoz y fundadora de EspectáculosBCN.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *