Goodbye Barcelona – Teatre del Raval

Tot al teu voltant sembla desmoronar-se. Tot comença a adquirir un gust àcid i fastigós. És llavors quan decideixes que ja no pots més i que has de fer alguna cosa. Compres un bitllet de tren, et calces les teves botes i vas a lluitar per defensar el que creus que és just.

«Goodbye Barcelona» és un clar exemple d’aquesta necessitat de moure’s quan tot sembla a punt de perdre’s. Un musical que es va estrenar al 2011 a Londres i que ara arriba al Teatre del Raval amb l’ambició de fer reflexionar, de moure consciències i de mantenir la memòria històrica de la Guerra Civil.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6HRD4Up735A&w=560&h=315]

«Goodbye Barcelona» explica la història d’en Sam, un jove anglès de 18 anys, que l’any 1936 deixa Londres i se’n va a Espanya per a unir-se a les Brigades Internacionals en la lluita contra el feixisme. La Rebecca, la seva mare, el seguirà. El musical està inspirat en la vida real dels brigadistes; voluntaris britànics, i homes i dones d’arreu del món que van decidir unir-se a les Brigades Internacionals per a lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil (1936-1939).

Fins el 16 de novembre podràs gaudir d’aquest musical històric que rememora una de les pitjors èpoques de la nostra història contemporània.

Entrevista al director de Goodbye Barcelona – Fran Arráez

Entrades Goodbye Barcelona – Teatre del Raval

 

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *