Goodbye Barcelona – Teatre del Raval

Nuestra opinión

Tot al teu voltant sembla desmoronar-se. Tot comença a adquirir un gust àcid i fastigós. És llavors quan decideixes que ja no pots més i que has de fer alguna cosa. Compres un bitllet de tren, et calces les teves botes i vas a lluitar per defensar el que creus que és just.

«Goodbye Barcelona» és un clar exemple d’aquesta necessitat de moure’s quan tot sembla a punt de perdre’s. Un musical que es va estrenar al 2011 a Londres i que ara arriba al Teatre del Raval amb l’ambició de fer reflexionar, de moure consciències i de mantenir la memòria històrica de la Guerra Civil.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6HRD4Up735A&w=560&h=315]

«Goodbye Barcelona» explica la història d’en Sam, un jove anglès de 18 anys, que l’any 1936 deixa Londres i se’n va a Espanya per a unir-se a les Brigades Internacionals en la lluita contra el feixisme. La Rebecca, la seva mare, el seguirà. El musical està inspirat en la vida real dels brigadistes; voluntaris britànics, i homes i dones d’arreu del món que van decidir unir-se a les Brigades Internacionals per a lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil (1936-1939).

Fins el 16 de novembre podràs gaudir d’aquest musical històric que rememora una de les pitjors èpoques de la nostra història contemporània.

Entrevista al director de Goodbye Barcelona – Fran Arráez

Entrades Goodbye Barcelona – Teatre del Raval

 

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *