Crítica: Acústics 5 a l’Illa del tresor- Quin és el millor tresor?

Nuestra opinión

Nota: 7.5 sobre 10

Els Acústics 5 fan el darrer concert de la seva gira i se’n van en avió. Però l’avió té un accident i cau en una illa, on un pirata, el Capità, els diu que hi ha un tresor. I decideixen buscar-lo.

I això no és l’argument d’aquesta obra. Perquè el muntatge que es pot veure al Teatre Regina va una mica més enllà i explica moltes coses més, aprofitant flaixbacs, interrupcions, acotacions… i, sobret tot, molta música.

Amb l’ajuda d’un Capità, magistralment interpretat per Oriol Burés, l’acció permet anar endavant i endarrere i tenir un fil argumental que no es limita a l’illa del tresor. El Capità és un pirata, o un mànager, o una hostessa (un moment per no perdre-se’l!!!), un comandant d’un avió…

L’Illa del tresor, una obra divertida al Teatre Regina

El Teatre Regina porta a escena una obra divertida, àgil, plena de ball i de bona música, composta per Daniel Anglès. Una música molt ben intepretada que fa les delícies del públic.

Acústics 5 a l’Illa del Tresor és un espectacle que convida el públic a participar… si hi ha canalla, no sabem si és millor mirar a l’escenari, o mirar les cares il·luminades per l’emoció, i els ulls ben oberts per no perdre’s un detall. Acústics 5 aconsegueix que les criatures es quedien embadalides des del primer moment, completament hipnotitzades pel que passa a escena.

Un gran encert del grup Acústics 5

Acústics 5 (Clàudia Bravo, Helena Crusellas, Ferran Enfedaque i Odo Cabot (cover de Bittor Fernández) van cantar, van ballar, van animar el públic, van jugar… i es van deixar portar i prendre el pèl, però no massa, pel Capità, que fa tots els papers de l’auca i ho broda.

Un escenari senzill, que permet situar les diferents accions sense gaires canvis, i un bon disseny d’il·luminació que acompanya les interpretacions musicals… bona música, molta alegria i un Capità sorneguer… i no cal res més per passar una molt bona estona i sortir ballant del teatre.

Al Teatre Regina, els Acústics 5 van a parar a l’Illa del Tresor, però amb l’ajuda de tots, sabran trobar el tresor veritable. Un musical molt alegre que agradrà a petits i a grans. Només calia veure les cares del públic quan sortia… tothom duia un gran somriure a la cara i una cançó als llavis.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *