IRENE THEORIN, un final esplèndid per a una temporada esplèndida – LIFE VICTORIA

El Festival Life Victoria va cloure la seva temporada amb una gran traca final: Irene Theorin.

La soprano va oferir un repertori de lieds de Wagner, Wolf i Sibelius que li van permetre lluir la seva veu i amb la que vàrem gaudir de l’àmplia varietat de registres que domina amb gran mestria, des de notes agudes imponents a notes baixes, dolces i suaus, legato, tremolo…

Irene Theorin ho interpreta tot i ho fa amb el que sembla una facilitat extraordinària, com si cantar d’aquella manera estigués a l’abast de tothom… canta i no sembla que hi hagi cap esforç al darrere.

Irene Theorin va oferir tres regals de propina com a agraïment als aplaudiments que va rebre… aplaudiments que van ensordir-nos quan va sortir amb la capa groga que Victoria de los Ángeles havia estrenat a Bayreuth. Un detall que tothom va agrair amb més aplaudiments.

I, malgrat que ja portàvem una hora seguida de recital, Irene Theorin va continuar fent fàcil allò que és difícil: cantar d’una manera magnífica.

Life Victoria ha tancat la seva temporada amb un final esplèndid. Irene Theorin ha estat un encert per a la cloenda d’un festival que s’ha caracteritzat per l’encert en la tria d’intèrprets i la selecció musical.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *