Concert d’IRENE THEORIN al Life Victoria

El Festival Life Victoria s’ha superat a ell mateix. Al 2017, al Paranimf de la Universitat de Barcelona, el Life Victoria va convidar Irene Théorin. Va ser una vetllada màgica que ens va quedar gravada al cap i al cor… Aquell concert semblava que no podria ser superat per res. Ens equivocàvem. Sí que podia ser superat… però només per Irene Théorin.

Irene Théorin, molt ben acompanyada per la Orquestra Simfònica Victòria de los Ángeles. Una conjunció excepcional que va oferir un concert que, ara sí que ho sabem, només podrà ser superat per Irene Théorin.

Irene Théorin protagonitza un concert sublim al Life Victoria

Peces de Sibelius, Nielsen, Grieg… i Wagner. Irene Théorin va demostrar per què és una soprano amb tanta demanda: una interpretació plena de força, d’expressió. Una interpretació que passava d’una explosió d’energia a un xiuxiueig en un moment, sense transició. Irene Théorin canta tan bé que sembla que allò que fa sigui fàcil…

Va ser un concert meravellós i el públic el va agrair amb grans aplaudiments i crits de “Bravo!”. En agraïment a aquests aplaudiments tan intensos, Irene Théorin, amb l’OSVA, ens va regalar 3 bisos.

El públic els va agrair de forma molt contundent. La tempesta d’aplaudiments semblava que havia d’ensorrar l’auditori… i, de sobte, els aplaudiments es van apagar de cop: Irene Théorin estava cantant un lied, a cappella. Només la seva veu, sense cap mena d’acompanyament. Un virtuosisme que només poden fer els grans intèrprets. Un acte d’amor envers el públic. Només Irene Théorin i la seva veu.

Ens va posar la pell de gallina.

El Festival Life Victoria ha fet el que semblava impossible: superar-se. Irene Théorin s’ha superat a ella mateixa. I esperem amb candeletes la propera oportunitat per gaudir el seu talent.

Només ens queda donar les gràcies al Festival Life Victoria per organitzar aquest concert, per deixar-nos gaudir de tan a prop de la veu d’Irene Théorin.


 

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *