Love of Lesbian presenta nou disc dins el marc del Grec 2021

Love of Lesbian presenta nou disc dins el marc del Grec 2021

Love of Lesbian ha presentat el seu nou disc V.E.H.N., acrònimo de Viaje épico hacia la nada. L’esperada continuació del disc El poeta Halley que van publicar al 2016.

El públic que va anar al Teatre Grec estava afamat de la música de Love of Lesbian. I Santi Balmes, Jordi Roig, Oriol Bonet, Julián Saldarriaga, Ricky Falkner, Dani Ferrer i Marc Clos no van decebre.

Love of Lesbian presenta nou disc dins el festival Grec 2021

Un escenari amb uns dipòsits que s’il·luminaven seguint la música i unes pantalles amb imatges al·legòriques de les cançons van ser l’escenografia triada per al concert.

Love of Lesbian va demostrar la seva professionalitat amb un gran domini del tempo de l’espectacle. El concert va començar amb el públic assegut, assaborint la música… i de mica en mica, el ritme i l’energia van anar pujant, de forma contínua i sostinguda… per acabar amb un final ple d’eufòria. Una apoteosi final que era pura energia.

Love of Lesbian va dirigir-ho tot de forma subtil des de l’escenari… i va aconseguir una simbiosi entre el públic i la música.

El concert de Love of Lesbian va acomplir les expectatives del seu públic, que va omplir el Teatre Grec. Va acomplir les espectatives i molt més, perquè el concert va superar, amb escreix, allò que el públic esperava.

Concerts com els de Love of Lesbian demostren que la música és ben viva al nostre país. Viva i plena d’energia.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *