Mishima torna a oferir-nos el Concert de Nadal a la Sala Apolo de Barcelona

Mishima torna a oferir-nos el Concert de Nadal a la Sala Apolo de Barcelona

Mishima, la banda liderada per David Carabén torna a actuar a l’Apolo en època nadalenca, un regal molt gustós per a tots aquells que ens hem portat bé durant el 2019 i que volem sentir les cançons d’aquest nou disc en directe, que és l’Ara i res, primer àlbum en viu de la banda i enregistrat, precisament, durant els dos concerts de Nadal que van oferir a la Sala Apolo de Barcelona els dies 20 i 22 de desembre de 2018.

Mishima, un altre concert de Nadal a Barcelona, a la Sala Apolo

Mishima ja fa molts anys que no necessita presentació a casa nostra, que «pesa» -en el més bon sentit de la paraula- i que ensenya. Perquè ja són 20 anys de viatge els que han fet plegats David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega(guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria.

La formació barcelonina, que va gravar la seva primera maqueta a finals del 1999, segueix celebrant el seu 20è aniversari amb la gira Ara i Aquí; el dia 19 de desembre la festa és a Barcelona, a la mítica Sala Apolo, però és una ocasió molt especial, ja que no és el «típic» concert de presentació de disc, sinó un concert amb molta màgia, de reunió de vells amics en un esdeveniment que ja està esdevinguent un clàssic: EL CONCERT DE NADAL A L’APOLO.

Volem apropar-nos, la nit del proper dijous, a la Sala… ben abrigats, ansiosos de cançons que ens parlin, del pas del temps, del sentit i les formes de la vida, de les coses boniques i de les seves merdes, i també d’individus que necessiten creure en alguna cosa, de primaveres que menteixen i tardes que esclaten.

Començar les festes de Nadal amb Mishima ens sembla un super plan!

No ens ho perdrem, el 19, MISHIMA a l’APOLO!


Mishima torna a oferir-nos el Concert de Nadal a la Sala Apolo de Barcelona

 

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *