Nathaniel Rateliff a Barcelona, el pròxim 6 de juliol

La Sala Barts ens ofereix, dins del marc de l’estiuenc Festival Grec, un concert sotmès a votació per la promotora Cooncert; els espectadors del Grec han volgut que aquest cantautor folk de Missouri torni a visitar-nos, després de dos anys, per presentar-nos el seu últim disc que porta el mateix nom que la banda que trobarem a dalt de l’escenari: “Nathaniel Rateliff and the Night Sweats”.

La nit del proper dimecres promet emocions a flor de pell. Rateliff és un artista que sap transmetre perquè viu la seva música i cuida les seves composicions; els sentiments s’escapen i s’escampen en cada paraula i cada paraula desborda significat i s’intensifica amb la profunda veu de Nathaniel Rateliff. Difícil no emocionar-se amb els seus gemecs, la seva guitarra, les seves lletres….

Si ja el coneixeu, sabeu que no us el podeu perdre (la votació a Cooncert ha estat aclaparadora) i si encara no, aprofiteu aquesta ocasió de veure en directe un dels artistes més autèntics del panorama folk americà. Ha compartit escenari amb Mumford and Sons, Wilco o The Tallest man on earth i diuen que recorda al Bon Iver dels inicis

Promet ser un d’aquells concerts en els que vas entrant a poc a poc, trencant la cuirassa i arribant fins a l’ànima del cantant, de la banda i dels sons… i dels que en surts pletòric. 

Poseu-vos una camisa de quadres i una barba i desfeu-vos en el millor soul! 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *