Pep Bou Experiències al SAT aquest Nadal

Pep Bou Experiències al SAT aquest Nadal

Les bombolles de la Cia. Pep Bou tornen a omplir de màgia la sala, aquest cop, del Sant Andreu Teatre.

Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, podrem gaudir d’un espectacle d’il·lusió i imaginació, en horari apte per a tots els públics i amb una durada idònia per tots els membres de la família.

Pep Bou torna per Nadal al SAT

L’espectacle PEP BOU EXPERIÈNCIES agafa els tres elements més característics en l’artista, el sabó, l’aigua i la música, i els mescla per transportar-nos a un món de somnis i poesies.

Aquest espectacle és el producte de gairebé quatre dècades d’experimentació de coneixements teòrics i pràctics del món de la física i  de l’espai escènic. La Cia. Pep Bou ha actuat a Europa, Amèrica i Àsia i ha rebut diversos guardons nacionals i internacionals.

Una tarda que segur que estarà plena d’emocions i que promet ser un pla fabulós per aquestes festes nadalenques en que els infants tenen unes llargues vacances i els pares busquen distraccions, si pot ser a gust de tots, doncs molt millor.


Pep Bou Experiències al SAT aquest Nadal

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *