SHUARMA 26 NOVEMBRE – Vetllada acústica al Petit Palau

SHUARMA 26 NOVEMBRE - Vetllada acústica al Petit Palau

Una banderola que penja d’un fanal al carrer Balmes em fa dubtar. Anuncia el concert de Shuarma, el pròxim 26 de novembre dins del cicle de concerts de Músiques Sensibles.

Shuarma és el nom artístic de Juan Manuel Álvarez, cantant del grup Elefantes i… torna a cantar en solitari???? Doncs no i sí. La trajectòria de Shuarma va del 2006 al 2014 (quan tornà a formar part del grup) i en aquest camí publicà 3 treballs: Universo (2007), El poder de lo frágil (2010) i Grietas (2012).

Ara ens ofereix en un concert acústic, que sempre suposa un luxe i un privilegi, una selecció d’algunes cançons de la seva etapa en solitari i també d’algunes versions de la seva carrera. Sorpreses íntimes que quedaran entre el públic, Juan Manuel Álvarez, la seva guitarra… i les parets del Petit Palau.

SHUARMA és un d’aquests artistes molt especials i peculiars que busquen (i troben) expressar els seus sentiments a través de les seves cançons.

Val la pena gaudir en directe i més encara en aquest format acústic, d’aquest espectacle que se’ns presenta el 26 de novembre, dins del CICLE DE CONCERTS DE MÚSIQUES SENSIBLES, al Petit Palau (del Palau de la Música). Dins d’aquest cicle de concerts podrem gaudir encara de les actuacions dels GOSSOS, el proper 23 de novembre i de LAS MIGAS, el 16 de desembre.


SHUARMA 26 NOVEMBRE - Vetllada acústica al Petit Palau

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *