Crítica: Tenors al Teatre Gaudí

Valoració: 8,5 sobre 10

Tenors és una comèdia sense diàlegs. Només la música i la interpretació dels tres tenors i el pianista.

A l’escenari, tres faristols que estan interconnectats entre ells i connectats amb la il·luminació de l’espectacle i, també, amb el pianista. Un fons vermell de vellut i un piano. Estem a punt de veure un concert.

Torna Tenors al Teatre Gaudí

I en aquest concert, a més de gaudir de molt bones interpretacions musicals, hi podrem veure les diferents personalitats dels tres tenors, l’admiració que senten els uns pels altres…  i també veurem lluir els tres egos desmesurats, lluitant per estar al davant de tot, per damunt dels altres, per rebre més aplaudiments, més “bravo”, per destacar… per ser “EL TENOR”.

“Em sembla que s’ha enfadat.”

Al darrere, un pianista amagat darrere el piano que intenta posar ordre en aquest galliner amb més o menys èxit. Un pianista amb ganes de demostrar que ell també pot estar a  l’alçada dels tres tenors i cantar… però que no en té mai l’oportunitat.

Tres tenors que fan riure i emocionar a parts iguals

L’Ezequiel Casamada, en Miquel Cobos i en Toni Sans són els tres tenors. Al piano hi podreu trobar, segons el dia que hi aneu, l’Adrià Aguilera, en Dani Garcia o en Gustavo Llull…

Els tres tenors us faran riure a cor que vols… però, en aquest espectacle, res no seria el mateix sense la seva cirereta: el pianista. El quart personatge que, també sense dir res, ens farà còmplice de la seva actuació.

Al Teatre Gaudí hi passareu una bona estona. Tenors dóna el que promet: música i rialles. La música, la posen ells. Una selecció d’àries, cançons populars, sarsuela, musicals…  molt ben interpretades. Les rialles, les posareu vosaltres… estan garantides.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Un comentario:

  1. Tal cual…. Los egos de los divos son llevados al límite y arrancan risas y carcajadas, de lo cual vamos muy faltos en los últimos tiempos. Cada uno vive en sus carnes las «manias» del resto. También hay toques de humor fino.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.