Crítica: Sugar

Nota: 9 sobre 10

El musical d’èxit de Barcelona, Sugar, ha tornat al teatre Tivoli, amb la seva versió en castellà, durant el mes de juliol i fins la primera setmana d’Agost.

Un musical basat en la pel·lícula d’èxit “Con faldas y a lo loco”, dirigit per Pau Doz, amb coreografia de Laura Olivella i direcció musical de Bernat Hernández, que es va estrenar fa dues temporades, primer al Teatre Gaudí i després al Teatre Eixample de Barcelona amb molt bones crítiques.

Sugar és un musical divertit, enginyós i amb molt espectacle.

Si ja de per si la història de la pel·lícula és divertida i enginyosa, el musical no es queda gens enrera. Tot i seguir fil per randa les mateixes escenes de la pel·lícula, Sugar és un musical molt ben creat.

Els actors que interpreten els personatges protagonistes, Xavi Duch i Ruben Yuste, són perfectes per als dos papers. Xavi Duch destaca en el paper de Daphne, ja que interpreta el seu personatge amb una comicitat absoluta que fa gaudir i riure moltíssim al públic. Ruben Yuste interpreta amb molt sentiment un dels temes musicals més destacats del musical.

Pel que fa al personatge de la Sugar, Bealia Guerra l’intepreta amb molta soltura i sensualitat. A destacar també per la seva comicitat el paper que interpreta Maria Santallusia “Sweet Sue”, que és molt divertit.

Sugar és un muntatge que dóna molta importància a la dansa i a l’espectacle i cal dir que tan els ballarins com els actors estan molt a l’altura. Les coreografies donen força efecte en el conjunt i són molt rítmiques i sensuals. La música és molt adequada a l’espectacle ja que és lleugera, jazzística, molt ballable i enganxosa i recorda a aquesta època.

Un musical molt recomanable d’anar a veure perquè és molt divertit, lleuger, sorprenent i està basat en un dels clàssics del cinema amb més èxit.

Un comentario:

  1. Excellent obra. Recomenable a tot tipus d’espectadors. Mai en un pot tant petit hi ha hagut tanta i tanta bona confitura.Excellents músics, excellents actors, ballarins i còmics

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *