Només la fi del món – La Perla 29

Només la fi del món – La Perla 29
1.1 (22.35%) 34 votes

Només la fi del món és la nova producció de La Perla 29 que podrem veure a partir del 12 de febrer al Teatre de la Biblioteca de Catalunya. És un text de Jean-Luc Lagarce i dirigit per Oriol Broggi. Els protagonistes de Només la fi del món són actors i actrius tan reconeguts com Muntsa Alcañíz, Clàudia Benito, Màrcia Cisteró, Sergi Torrecilla i David Vert.

Només la fi del món de La Perla 29 a partir del mes de febrer del 2020

A Només la fi del món coneixem la història d’un escriptor que, després de 12 anys, torna a casa. El motiu és que s’està morint i vol que la seva família conegui el seu destí. Però aquesta tornada a casa desperta tots els conflictes que ha anat acumulant durant els anys de solitud que ha viscut lluny dels seus.

El text d’aquesta obra de teatre de La Perla 29 està escrit per Jean-Luc Lagarce, un dramaturg francès que va tenir molt poc èxit mentre estava viu però que, actualment, s’ha convertit en un dels autors millor valorats dins l’escena contemporània francesa. Va escriure 25 obres teatrals que, avui dia, són molt ben valorades entre la crítica.

Només la fi del món és una peça teatral que va escriure a l’any 1990 i està inspirada en la seva pròpia vida: a l’autor li havien diagnosticat pocs anys de vida i, de fet, va morir al 34 anys. L’any 2008 va ser l’obra guanyadora del Molière en un teatre nacional mereixent el premi de «Millor espectacle». 

A partir del mes de febrer podrem gaudir de Només la fi del món amb La Perla 29 al Teatre de la Biblioteca de Catalunya. Una oportunitat perfecta per conèixer l’obra d’aquest dramaturg tan poc considerat a la seva època però tan reconegut actualment.

Fitxa artística de Només la fi del món

  • Text de Jean-Luc Lagarce
  • Direcció Oriol Broggi
  • Traducció Ramon Vila
  • Intèrprets:  Muntsa Alcañíz, Clàudia Benito, Màrcia Cisteró, Sergi Torrecilla i David Vert

Informació pràctica: 

  • On? Al Teatre Biblioteca de Catalunya
  • Quan? A partir del 12 de febrer del 2020
  • Durada: 2 hores
  • Idioma: Català
  • Preu: Des de 18€

Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del mundo del teatro y fundadora de espectáculosBCN y la productora teatral Laberinto Producciones

No se admiten más comentarios