Barcelona Festival de Nadal 2022

Barcelona Festival de Nadal 2022

Cultura per a tothom aquest Nadal! Barcelona tindrà, aquest any per fi, el Nadal que es mereix. La nostra ciutat aposta per la cultura, aquestes festes nadalenques i ho fa amb el Barcelona Festival de Nadal, que tindrà lloc del 17 al 30 de desembre i que pren com a epicentre la Plaça Catalunya i la Plaça Universitat, però que s’estén per a molts punts de tota la ciutat. A més a més, s’ha fet una crida a la resta del país perquè vingui a gaudir de Barcelona aquest Nadal.

Descobreix les activitats de Barcelona Festival de Nadal

El Festival oferirà un munt d’activitats i espectacles d’arts escèniques, circ, dansa, música i arts digitals com ara la Torre de Nadal, espectacle de gran format coproduït amb el Gran Teatre del Liceu, que es podrà veure cada nit a la Plaça Catalunya.

Una celebració que neix als carrers de la ciutat i s’amplia als museus per a oferir durant catorze dies una àmplia proposta cultural d’accés gratuït i per a tots els públics, ciutadania i visitants, petits i grans; espectacles per veure i per viure.

Paral·lelament, el Sons de Nadal (dins del cicle ja actiu de Sons de Ciutat), oferirà 113 concerts gratuïts amb 50 formacions musicals.

Barcelona acull aquestes festes de Nadal un programa festiu, després d’uns anys de pandèmia i moltes restriccions, i convida als seus ciutadans a realitzar les compres a les botigues del barri, aquelles que donen ànima a la ciutat. Consulta aquí la programació completa del Barcelona Festival de Nadal.

Aquest pont, els que es queden per aquí, ja podran gaudir de la programació del Sons de Nadal.

No us perdeu ni un detall de la programació i no us oblideu de visitar els clàssics com la Fira de Sta Llúcia, el Pessebre de la Plaça Sant Jaume o la Fira de Reis a la Gran Via, ni de donar una oportunitat als més moderns i sorprenents, hi ha molta màgia per a descobrir.

Bones Festes a tothom!

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *