BENJAMIN APPL, Un seductor murri i falaguer, I SHOLTO KYNOCH – Life Victòria

BENJAMIN APPL, Un seductor murri i falaguer,  I SHOLTO KYNOCH – Life Victòria

La vetllada va començar amb molt bon peu. Susanna Puig, acompanyada de Guillem Martí al piano, va oferir un repertori de cançons russes, un tipus de cançó que queda molt allunyada de la música mediterrània, que és més nostra… Susanna Puig la van interpretar amb una gran tècnica i va fer que ens quedéssim admirats amb la facilitat amb que feia seves aquestes cançons.

Benjamin Appl va arribar tot seguit. I només començar la primera cançó ja es va posar el públic a la butxaca. No només té una veu preciosa, vellutada i plena de matisos, a més és un intèrpret que té moltes taules, molts recursos escènics i sap crear una gran complicitat amb el públic que té al davant.

Després de la primera cançó va fer una breu introducció del repertori que anava a cantar. Heimat no és només “llar”, és un concepte molt ampli que inclou els llocs que estimem, les persones amb les que ens agrada estar, les vivències que compartim amb aquestes persones i en aquells llocs… és un concepte ampli que inclou molts matisos. I Benjamin Appl ens va convidar a descobrir què és HEIMAT per a nosaltres, amb les seves cançons.

El concert va captivar-nos a tots. I, per rematar la vetllada, i davant de l’allau d’aplaudiments, Benjamin Appl ens va regalar tres cançons… tres propines que van acabar amb la cançó de bressol de Brahms, una cançó molt apropiada perquè ja era tard.

Va ser un comiat del concert molt dolç i agradable que ens va fer tornar a casa amb HEIMAT rondant-nos pel cap.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *